GDJE ĆE ZAVRŠITI? / Hajduk bi mogao ostati samo 'špekulacija': Vatrenog žele Talijani, njegov menadžer već prekrižio jedan klub

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pred Nikolom Vlašićem je zanimljivo ljeto

19.6.2022.
11:38
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Engleska mu očito nije suđena. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić prošloga je ljeta prkosno se vratio u Englesku, u nadi da će dokazati tamošnjoj publici, a posebice ekipi iz Evertona koji ga se prelako odrekao i pustio ga u Rusiju. Vlašić je potpisao za respektabilni West Ham i to za nemalih 30 milijuna eura, ali stvari nisu prošle kako je Nikola zamišljao.

Image
STRAŠNE SCENE /

Isprebijao bivšeg igrača Intera zbog djevojke pa objavio snimku: 'U jednoj ruci nož, drugom me mlati'

Image
STRAŠNE SCENE /

Isprebijao bivšeg igrača Intera zbog djevojke pa objavio snimku: 'U jednoj ruci nož, drugom me mlati'

Za West Ham je u netom završenoj sezoni igrao u 31 utakmici i nažalost nije ostavio dobar dojam. Ne može se nikako reći da nije dobivao prilike, ali konkurencija mu je bila prevelika i činjenica da se stalno morao trgati za mjesto u momčadi i često kretati s klupe, očito je ostavila traga na njegovoj motivaciji i entuzijazmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 31 nastupu za Čekićare skupio je samo jedan gol i dvije asistencije, a krajem sezone bio je na žestokom udaru kritike jer je nespretnim startom slomio nogu igraču Burnleyja Ashleyju Westwoodu.

Jedna opcija prekrižena

Lokalni londonski portal koji prati zbivanja u West Hamu, Hammers News, objavio je kako trener David Moyes više ne računa na Vatrenog, te da ga je ovoga ljeta spreman pustiti ili na posudbu s opcijom otkupa ili ga prodati nekome tko može ponuditi dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nikola Vlašić

Tako se odmah počeo spominjati povratak u Hajduk, kako bi Vlašić dobio stalnu minutažu i izborio mjesto u reprezentaciji za SP u Kataru koje se igra krajem godine. Ipak, postoji jedan veliki problem u cijeloj priči.

Vlašić u West Hamu zarađuje oko četiri milijuna eura, što je puno previše za Hajduk te nije realno za očekivati da će Englezi preuzeti veći dio plaće na sebe. No, nije Hajduk jedini klub koji je zainteresiran za Nikolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega prati i Torino kojeg vodi naš Ivan Jurić, a nedavno se spominjao i povratak u CSKA Moskvu, u kojoj je Vlašić igrao nogomet karijere. Ipak, povratak u Rusiju odmah je prekrižio Vlašićev menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zanima nas taj transfer. CSKA u ovom trenutku nije opcija za Nikolu", kratko je rekao za Sport 24.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo