Junak Hajduka nezadovljan: 'Mogli smo proći i bolje, ali...'

Nogometaši Hajduka u play-offu Europske lige pokušat će izboriti europsku jesen protiv ukrajinskog Dnipra.

8.8.2014.
15:10
VOYO logo

"Bit će nam jako teško, ali borit ćemo se kao što smo se uvijek dosad borili. Napravit ćemo sve da u dvoje utakmice izborimo Europu. Naša je prednost što drugu utakmicu igramo na domaćem terenu jer znamo da će stadion biti puni da će nas navijači nositi. Ostalo je do nas, moramo biti pravi", rekao je strijelac prvog pogotka na Poljudu Tino Sven Sušić.

Strijelac drugog, Anton Maglica vjeruje u prolaz:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli smo proći i bolje. Dnipro je odlična ekipa, imaju tri bivša hajdukovca. Ako sam siguran imaju dvije pobjede na početku ukrajinskog prvenstva, znači krenuli su jako dobro. Ali mi smo Hajduk, idemo odigrati ponovno kao protiv Šahtera, bit je jako gusto ali nadam se našem prolazu."

//www.youtube.com/embed/nDnmVShIg0s

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RNK Split će imati najteži posao u play-offu, barem na papiru. No, trener CrvenihIvan Matić smatra kako Splitovci itekako imaju šanse protiv Torina.

"Mislim da smo izvukli protivnika s kojim možemo igrati ravnopravno. Vjerujem da imamo šanse za prolaz u Europsku ligu. Treba tražiti šansu i u tome što oni nisu u natjecateljskom ritmu. Vjerujem da ćemo mi u tom trenutku biti u boljoj formi i iskoristiti prednost prve utakmice na domaćem terenu. Bez obzira na to što ih nemamo priliku ugostiti u Parku mladeži, bilo bi dobro gdje god da budemo domaćini da nam publika u što većem broju dođe dati podršku u tom susretu", rekao je za DalmacijaNews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Matjaž Kek izjavio je danas da moldavski Sheriff, kojeg su izvukli u posljednjem pretkolu Europske lige, nije niti najteži, niti najlakši protivnik kojeg su mogli dobiti. "To je protivnik koji je stekao određenu reputaciju u Europi i koji je igrao u Hrvatskoj. Trebamo ga prvo vidjeti i analizirati i o onda o njemu možemo govoriti. Nije niti najteži, niti najlakši protivnik kojeg smo mogli dobiti. Naš Samardžić je igrao u njemu, pa će vjerojatno informacije ići u oba smjera. No, prije te utakmice mi u HNL–u imamo Split i Slaven Belupo, pa ćemo o Sheriffu kada za to dođe vrijeme", kazao je Matjaž Kek, a prenosi internetski portal Rijeke.

Branič Rijeke Miral Samardžić smatra da mogu proći Sheriff i plasirati se u Europsku ligu. "Igrat ćemo protiv moje bivše momčadi i sretan sam što smo izvukli Sheriff. Mislim da je to jedan od boljih izbora koji su bili u bubnju. Imaju dobru momčad, ali ja mislim da smo bolji i da možemo proći. Sheriff ima brze bočne napadače, igra im se svodi na probijanje bokova koje treba zatvoriti i puno toga polažu na individualne pokušaje. Znamo da je naša snaga kolektiv i vjerujem da ćemo to pokazati i napraviti ono što svi želimo", izjavio je Samardžić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo