Ljudi, dajte jednu kunu za Hajduka!

Nakon što su namolili Inter da zamijene domaćinstva u 3.

1.8.2012.
15:09
VOYO logo

"Da prvu utakmicu igramo u Milanu, ne bismo imali novca za putovanje! Ovako ćemo barem nešto zaraditi od prve utakmice", izjavio je prije nekoliko dana predsjednik Hajduka Marijan Brbić i šokirao kako svoje kolege, tako i navijače Bijelih.

Nekoliko dana kasnije, sve izgleda nešto ljepše. Poljud je rasprodan, a predstavnici Hajduka i Carlsberga potpisali su sponzorski ugovor po kojem slavni splitski klub od svake prodane litre Hajdučkog piva dobiva jednu kunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što možete zaključiti i iz naziva akcije, sklopili smo dogovor da od svake prodane litre Hajdučkog piva, jedna kuna ide Hajduku. Takva dogovor Hajduk ima već s tvrtkom Orbico za upaljače, a ta se akcija pokazala uspješnom. Hajduk je najgledaniji klub u Hrvatskoj, na stadionima i na televiziji. Posebno nam je drago što sve više tvrtki to prepoznaje", izjavio je za Sportske Brbić te najavio utakmicu s Interom.

"Vjerujem da mi možemo ostvariti pobjedu. Neka naš Ante Vukušić zabije gol kao protiv Anderlechta, u 95. minuti!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače je obradovao i sinjski dijamant, svojom hrabrom najavom...

"Teško da se može ponoviti Anderlecht, volio bih da zabijem u bilo kojoj minuti. Ne želimo ići u Milano na izlet! Mi nećemo odustati od svoje igre, borbe za svaku loptu i napada. Inter je na početku priprema, otišlo im je nekoliko igrača i neuigrani su. Pokušat ćemo iskoristiti njihov kiks. To je naša prednost. Svi jedva čekamo istrčati pred punim Poljudom!", rekao je Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo