RAIOLA OPET UDARA / Haaland odbio Real, želi što prije otići: Zna se gdje ide, a njegovom agentu na račun će sjesti cifra od koje se vrti u glavi

Image
Foto: Profimedia

Haaland je sigurno jedan od najtraženijih igrača na svijetu, a čini se da je riješio situaciju koju pomno prati cijeli svijet

12.4.2022.
10:52
Profimedia
VOYO logo

Erling Braut Haaland sa svojom je 21 godinom jedan od najboljih napadača na svijetu, a sigurno i jedan od najtraženijih. O transferu Norvežanina i Kyliana Mbappéa piše se već mjesecima te ih se često seli u najveće svjetske velikane. Sada se pojavila nova priča i čini se da se klupko Haalandova transfera - razmotava.

Image
STRAVIČNO /

Pojavila se snimka stradavanja bivšeg realovca: 'Mozak mu je bio na četiri posto, trebat će nam čudo'

Image
STRAVIČNO /

Pojavila se snimka stradavanja bivšeg realovca: 'Mozak mu je bio na četiri posto, trebat će nam čudo'

Kako javlja Ski Sport, Haaland je odbio Real Madrid koji ga je htio dovesti sljedeće godine. Čini se da Norvežanin što prije želi napustiti Borussiju Dortmund pa će svoju sreću potražiti negdje drugdje. Inače, Borussia je htjela poslovati s Realom jer će se sljedeće godine Haalandova klauzula povećati na 120 milijuna eura, za razliku od sadašnje koja iznosi 75.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Očito mladi Norvežanin želi što prije igrati na najjačem nivou pa tako isti izvor prenosi kako će Haaland preseliti u Manchester City, koji će bez većih problema isplatiti spomenuti iznos i zadovoljiti sve strane, uključujući i igrača i njegov "tabor".

Kakva cifra

Gianluca Di Marzio otkriva kako je City dao Haalandu ponudu koja se ne odbija. Naime, potpisat će ugovor na pet godina uz godišnju plaću od 30 milijuna eura u koju nisu uračunati bonusi. Nevjerojatno zvuči, ali njegov agent, notorni Mino Raiola trebao bi dobiti proviziju od 70 milijuna eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, njegova provizija bit će gotovo kao i cijena mladog napadača, a dio te svote trebao bi sjesti na račun Alfa Ingea, Haalandova oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erling je svoju profesionalnu karijeru počeo u Moldeu, da bi 2019. godine za svega osam milijuna eura preselio u Red Bull Salzburg. Tamo je potpuno zasjao, odigrao je sjajno u Ligi prvaka te je u 27 nastupa postigao 29 pogodaka i upisao sedam asistencija, da bi u siječnju 2020. godine preselio u Borussiju Dortmund za 20 milijuna eura. Do sada je za njemački klub skupio 84 nastupa, postigao 80 golova i namjestio ih još 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo