PREMIER LIGA / Gvardiol sudjelovao u novom kiksu Građana: Chelsea razveselio navijače na domaćem terenu

Image

Nogometaši Manchester Cityja nastavili su s lošim igrama i rezultatima u engleskoj Premier ligi, na domaćem terenu su odigrali tek 2-2 protiv Crystal Palacea u 17. kolu.

16.12.2023.
18:27
VOYO logo

Imao je Manchester City otvoren put prema tri boda jer je vodio 2-0 golovima Grealisha u 24. i Lewisa u 54. minuti. Dva gola prednost aktualni prvak je imao sve do 76. minute kada su krenuli problemi po domaćina.

Image
DRAMA NA TRAVNJAKU /

Kapetan novog člana Premier lige kolabirao na terenu, utakmica je prekinuta

Image
DRAMA NA TRAVNJAKU /

Kapetan novog člana Premier lige kolabirao na terenu, utakmica je prekinuta

Tada je prvo na 1-2 smanjio Mateta, a u sudačkoj nadoknadi je Foden skrivio jedanaesterac na spomenutom Mateti, dok je Olise bio miran i precizan s bijele točke te je postavio konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih šest ligaških utakmica City je pobijedio samo jednom. Čak je četiri puta remizirao i jednom izgubio. Unatoč utakmici više od ostalih konkurenata na vrhu ostao je na četvrtom mjestu ljestvice. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu za mančesterski klub, dok je Mateo Kovačić kroz cijelo vrijeme ostao na klupi za pričuve.

Chelsea slavio

Newcastle je na domaćem terenu s uvjerljivih 3-0 pobijedio Fulham koji je od 22. minute imao igrača manje nakon isključenja Meksikanca Jimeneza. Uz igrača više Newcastle je suparnika slomio tijekom drugog poluvremena kada je postigao sve golove. Strijelci su bili Miley u 57., Almiron u 64. i Burn u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješan je domaćin bio i Chelsea koji je također golovima u nastavku slomio svog suparnika, s 2-0 je svladao Sheffield United. Strijelci su za tri boda Chelseaja bili Palmer u 54. i Jackson u 61. minuti.

Dvoboj Bournemoutha i Lutona prekinut je nakon sat vremena igre, kod rezultata 1-1, zbog toga što je gostujući igrač Lockyer kolabirao na travnjaku. Dvoboj se neće nastaviti tijekom subote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se igraju preostale utakmice ovog kola, a sastaju se Arsenal - Brighton, Brentford - Aston Villa, West Ham - Wolverhampton i Liverpool - Manchester United.

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo