luda noć argentinca / Guardiolin City osigurao Ligu prvaka: Agüero promašio dva jedanaesterca pa zabio hat-trick!

Posebno upečatljiva ova će večer ostati zbog izvedbe argentinskog napadača Sergija Aguera, čija je večer prvo izgledala kao prave katastrofe, da bi se prometnula u bajku

17.8.2016.
10:30
VOYO logo

 Nogometaši Manchester Cityja praktički su osigurali plasman u Ligu prvaka nakon što su u prvom susretu završne runde kvalifikacija u Bukureštu pobijedili Steauu 5-0.

Golove za City, koje od ove sezone vodi Pepe Guardiola, zabili su David Silva (13), Sergio Aguero (41, 78, 89) i Nolito (49).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno upečatljiva ova će večer ostati zbog izvedbe argentinskog napadača Sergija Aguera, čija je večer prvo izgledala kao prave katastrofe, da bi se prometnula u bajku.

Naime, u 8. minuti dosuđen je prvi kazneni udarac za goste, a Aguerov udarac obranio je golman domaćih Florin Nita. Samo 12 minuta kasnije, Cityju je dosuđen novi jedanaesterac, no Aguero je opet bio neprecizan i poslao je loptu u gredu. Već u tim trenucima krenulo je bezbroj sprdnji na društvenim mrežama na račun Argentinca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Aguero je u nastavku utakmice postigao tri pogotka i odnio loptu s utakmice kući, a svoj City gotovo sigurno prema skupinama najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja. 

Veliki korak prema plasmanu u elitno društvo načinila je i njemačka Borussia Moenchengladbach koja je u Bernu pobijedila Young Boyse 3-1. Strijelci za njemački sastav bili su Raffael (11, 69), Hahn (67), dok je pogodak za švicarski sastav zabio Sulejmani (56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax i Rostov su odigrali 1-1, dok je Kopenhagen pobijedio APOEL 1-0.

Uzvratni susreti su 24. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo