NAPETO UOČI UZVRATA / Ovo sigurno nije očekivao. Guardiola odgovorio na Modrićeve izjave: 'On tako misli? Pa svi tako misle...'

Image

Nedugo nakon Luke, pred novinare je sjeo Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja

3.5.2022.
16:51
VOYO logo

Nogometaši Real Madrid u srijedu će na svom Santiago Bernabeu stadionu pokušati doći do preokreta protiv Manchester Cityja i izborili finale Lige prvaka. Prva utakmica na Etihadu završila je 4:3 pobjedom domaćina, međutim Luka Modrić uvjeren je da Real može dalje.

"Atmosfera je jako dobra. Jedva čekamo utakmicu. Znamo što moramo napraviti. To nam je najvažnija utakmica ove sezone. Spremni smo za veliku utakmicu", započeo je Modrić tom riječima konferenciju za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo preokrenuti rezultat. U Manchesteru nismo bili najbolji, ali smo dali tri gola. Imamo dobrih i kvalitetnih igrača. Svi smo svjesni povijesti ovog kluba i znamo što moramo napraviti na travnjaku. Klub nas je naučio da nikada ne odustajemo. Ovo je Real Madrid, najbolji klub na svijetu", dodao je. Kako Vatreni briljira ove sezone postavljeno mu je pitanje je li mu ovo najbolje do sada.

Image
DON LUKA /

Modrić provalom na 'Luka, ti si Hrvat', oduševio sve i u noći za pamćenje pokazao kakva je faca: 'Neka se nikad ne zaboravi'

Image
DON LUKA /

Modrić provalom na 'Luka, ti si Hrvat', oduševio sve i u noći za pamćenje pokazao kakva je faca: 'Neka se nikad ne zaboravi'

"Ne mogu govoriti o sebi, zadovoljan sam sezonom, ali ona nije još gotova. Volim pomagati suigračima na travnjaku i izvan njega. Uvijek sam tu da pomognem", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se prisjetiti da smo već osvojili četiri Lige prvaka, a neki od nas mogli bi zaigrati u petom finalu. Je li City najteži protivnik do sada? Ne mogu to reći jer smo igrali s puno snažnih suparnika poput PSG-a i Chelseaja. Mogu reći da je City jako dobra momčad s dobrim igračima. Znamo da moramo igrati puno bolje i ofenzivno i defenzivno. Ključ je u tom da odigramo najbolje što možemo i pomažemo jedni drugima", istaknuo je Modrić.

Komentar Guardiole

Nedugo nakon Luke, pred novinare je sjeo Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja i novinar mu je spomenuo što je Modrić govorio o šansama Reala, odnosno, da Real mora pružiti najbolje izdanje da bi svladao City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je imao spreman odgovor za Luku. "Svaka momčad misli da će ako pruži svoje najbolje izdanje pobijediti. I mi mislimo tako. To je sasvim normalno", rekao je Guardiola.

Govorio je još i o utakmici Reala i Barcelone, u kojoj su Katalonci nedavno slavili s 4:0. Upitan je vidi li u toj utakmici recept za pobjedu protiv Reala?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam gledao tu utakmicu, ali sam gledao sažetak i nisam vidio puno toga jer Benzema nije igrao u tom susretu, Ancelotti je nešto petljao s Modrićem… Ta utakmica jednostavno nije uzorak iz kojeg bismo mogli izvlačiti zaključke", rekao je Pep.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo