GUARDIOLA NAKON SEDMICE U MREŽI SCHALKEA: / Cityjev strateg prokomentirao rezultatsko poniženje njemačke momčadi

Image
Foto: AFP

'Nismo dobro krenuli, bilo nas je malo strah igrati'

12.3.2019.
23:47
AFP
VOYO logo

Iznimno uvjerljivu 7-0 pobjedu upisao je Manchester City protiv Schalkea, njemačke momčadi koju je s 3-2 svladao i u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Ukupnih 10-2 reći će da sastav engleskih prvaka koje s klupe vodi Josep Guardiola i nije imao većih muka dokopati se četvrtfinala natjecanja.

"Sretni smo zbog prolaska u četvrtzavršnicu. Nismo dobro krenuli, bilo nas je malo strah igrati. Nakon uvodnog gola smo se opustili, odlučili igrati i biti agresivni. Naravno da je njima bilo teže kad smo osigurali prolazak, a mi smo zadržali dobru razinu. Sad želimo vratiti ozlijeđene igrače i nastaviti ovako", poručio je Guardiola nakon utakmice i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VAR da, ali brže

I na ovoj utakmici VAR je konzultiran u više navrata. Španjolski trener engleskih prvaka pozdravlja korištenje tehnologije, ali ističe:

"Morali bi biti malo brži u donošenju odluka, ali to je pošteno. Odlukom VAR-a protiv nas su u Njemačkoj svirana dva jedanaesterca, ali u konačnici je ovo pošteno. To je ono što tražimo. Ja sam VAR-om zadovoljan, od pomoći je sucima. Ali nadam se da može biti brži no što je bio danas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo