Modrića i društvo čeka pakao: Pogledajte što im se sprema!

Bayernov trener Josep Guardiola uoči uzvratnog dvoboja polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida, vjeruje u prolaz svoje momčadi.

28.4.2014.
14:30
VOYO logo

Prvi dvoboj između Bayerna i Reala odigran je u Madridu gdje je Real Madrid slavio s 1:0. Madriđane je do pobjede odveo Karim Benzema, a Guardiola tvrdi kako Bayern mora biti puno opasniji nego u prvom susretu.

"Zaostajemo 1-0, no još uvijek nije sve riješeno. Svjestan sam da moramo postići barem tri gola za prolaz. Morat ćemo biti puno opasniji na svom travnjaku, još uvijek nisam posve siguran što ću promijeniti da se to i dogodi", kaže Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pobjedi Reala protiv Osasune 4:0 nije nastupio Gareth Bale, međutim Velšanin bi trebao igrati u uzvratu.

"Za mene nema nikakve razlike igraju li Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, Real u svakom slučaju ima izvrsne i brze igrače koji mogu biti vrlo opasni. Znam da nećemo moći do pobjede samo tako i trebamo veliku pomoć naših navijača. Oni nam mogu pomoći, no na kraju dana ipak je sve na nama, navijači ne mogu postići pogodak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/D5l4gA2MYlg

Bez obzira što su donijeli minus u München, i igrači Bayerna vjeruju u ulazak u finale Lige prvaka. Arjen Robben uvjeren je kako Bayern uz pomoć navijača može do prolaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera će biti paklena. Dat ćemo sve od sebe i trebamo pomoć naših navijača. 11 igrača na terenu i njih sedam na klupi dat će sve od sebe da dođu do finala. Naši navijači su nas prošle godine nosili protiv Barcelone i vjerujemo da će to učiniti i sada protiv Real Madrida. Oni će nas tjerati u napad, međutim moramo biti koncentrirani i ostvariti svoj cilj. Mi želimo u Lisabon.

Robben zna kako Madriđani dolaze puni samopouzdanja u München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su definitivno puni samopouzdanja zbog igara u španjolskom prvenstvu, ali znaju da im neće biti lako u Münchenu. S naše strane neće biti poklona".

Jürgen Klopp, trener dortmundske Borussije, vjeruje da će momčad Bayerna nadoknaditi zaostatak 1-0 protiv Real Madrida u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka i plasirati se u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Naravno da želim Bayernu sve najbolje u toj utakmici. Bez obzira na rezultat i prvog ogleda i dalje sam uvjeren da Bayern prolazi u finale – veli Klopp, koji je prošle sezone s Borussijom izbacio Real Madrid u polufinalu, pa je izgubio njemački finale od Bayerna na Wembleyju s 2-1.

Ove sezone je Real Madrid u četvrtfinalu bio bolji od Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji legendarni Bayernov nogometaš Paul Breitner, koji je bio i predstavnik bavarskog kluba na ždrijebu za polufinale, također je optimist po pitanju Bayernovih šansi za prolaz u finale.

- Ako odigramo našu normalnu utakmicu, možemo pobijediti Real Madrid, bez obzira igramo li kod kuće ili kod njih. Zato što smo bolji od njih. Nemamo Cristiana Ronalda u sastavu, ali općenito gledajući smo bolja momčad. No, moramo odigrati onako kako znamo. Franck Ribery pokazao je protiv Werdera da je opet u formi. Zadnjih pola sata je bio čisti užitak. To me čini optimistom za utorak. Moramo nastaviti raditi ono što smo radili u drugom poluvremenu protiv Werdera – veli Breitner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo