GUARDIOLA JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKI JE GOSPODIN: / Oduševio odgovorom na pitanje o zaleđu kod gola Cityja

Image
Foto: AFP

City je stigao do očekivane pobjeda, ali nije uspio izbjeći repove nakon utakmice

10.3.2019.
8:59
AFP
VOYO logo

I nakon 30. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City će ostati na vrhu ljestvice, a branitelji naslova su tu poziciju zaslužili subotnjom pobjedom 3-1 protiv Watforda pred svojim navijačima, uz 'hat-trick' Raheema Sterlinga.

Gosti su u prvom poluvremenu uspjeli sačuvati svoju mrežu, ali već u prvoj akciji u drugom dijelu Sterling je postigao pogodak iza kojeg ostaje dvojba je li ga glavni sudac Paul Tierney opravdano priznao i poništio odluku svog pomoćnika da je strijelac bio u zaleđu. Čini se ipak da se radilo o zaleđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodski priznao

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola ispričao se nakon što je shvatio da je njegova momčad zabila gol iz zaleđa. Drugi gol engleskog nogometaša postignut je iz zaleđa i to je bilo očigledno nakon što ga je Sergio Aguero proigrao, a nakon meča je to priznao i sam Pep.

"Ispričavam se ako je bilo zaleđe. Sljedeće sezone će da se koristi VAR i sve će biti pravednije. Glasali smo da se video tehnologija uvede i ove sezone, ali su drugi klubovi bili protiv toga ", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo