GUARDIOLA JAVNO UNIŠTIO BIVŠEG NAJSKUPLJEG ENGLESKOG IGRAČA: / Svojom izjavom oduševio je čitav Otok

Image

'Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola možda ima najgori start s klubom u svojoj trenerskoj karijeri, ali posljednji smijeh samo je njegov', piše portal 90. min.

13.12.2016.
17:37
VOYO logo

Španjolski stručnjak u utorak je briljirao na presici uoči sutrašnje ligaške utakmice protiv Watforda. Dvostruki ovajač Lige prvaka na španjolskom je od strane novinara upitan da prokomentira kritike bivšeg napadača Aston Ville i Liverpoola Stana Collymorea, koje je ovaj bivši najskuplji engleski nogometaš javno objavio u svojoj kolumni za britanski tabloid Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pep živi u zabludi'

Naime, Collymore se osvrnuo na španjolskog trenera, rekavši da ako Pep ne probudi ratnički mentalitet u skupocjenoj momčadi da će se jako brzo vratiti u Španjolsku. Collymore je napisao:

DVOJICA LJUTIH RIVALA JEDNAKO SU LOŠI: Objavljena nevjerojatna statistika Guardiole i Mourinha

"Pep živi u zabludi ako misli da može osvojiti Premierligu bez oštrih uklizavanja. Ne kažem da je loš trener, ali kad je već potrošio silne milijune na pojačanja, onda mu momčad mora izgledati puno bolje. Mora odustati od svoje filozofije i mora narediti igračima da igraju oštrije u obrani. Ne učini li to, vratit će se u Španjolsku podvijena repa'', istaknuo je Collymore u tekstu za Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stan Collymore? Tko je to?'

Nakon što je jedan novinar na presici prenio Pepu što je napisao Collymore, Katalonac se napravio blesav i bez uzbuđivanja kratko je rekao:

''Stan Collymore? Tko je to?''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan Collymore je 1995. godine bio najskuplji engleski igrač u povijesti kada je za 8.5 milijuna funti prešao iz Nottingham Foresta u Liverpool. Obećavao je puno, no nikad nije do kraja realizirao potencijal. U karijeri nije osvojio niti jedan trofej, a za Tri lava je nastupio samo tri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je City prošlog vikenda poražen kod aktualnog prvaka Leicester Cityja 4:2, a nakon te utakmice Richard Dunne, Robbie Savage i spomenuti Stan Collymore oštro su kritizirali Cityjevu obranu nazvavši je očajnom. Manchester City trenutno je četvrtoplasirana momčad Premiershipa sa 30 osvojenih bodova nakon 15 odigranih kola.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo