GROZNA VIJEST ZA ZVIJEZDU ENGLESKOG VELIKANA (NIJE RIJEČ O KORONAVIRUSU): / Nevjerojatno je što se dogodilo njegovoj obitelji dok je bio u Njemačkoj

Image
Foto: Profimedia

On je proveo cijelu utakmicu u Njemačkoj na klupi za pričuve

15.3.2020.
15:27
Profimedia
VOYO logo

Obitelj belgijskog nogometnog reprezentativca Jana Vertonghena bila je žrtva pljačke u svom domu u utorak navečer dok je branič Tottenhama bio na putu s klubom, objavila je britanska policija u nedjelju.

Četvorica muškaraca s maskama i naoružani noževima provalili su u Vertonghenovu kuću dok su u njoj bili njegova supruga i njihovo dvoje djece. Provalnici su ukrali su više vrijednih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjegli prije dolaska policije

"Policija je pozvana na adresu u NW3 (sjeveroistočni dio Londona) u 19,49 sati 10. ožujka kako bi utvrdila da se dogodila provala", priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nije ozlijeđen. Počinitelji su napustili mjesto zločina prije dolaska policije. Za sada nitko nije uhićen a istraga je u tijeku", dodaje se u policijskom priopćenju.

Nije igrao

Provala se dogodila nešto prije početka uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Leipziga i Tottenhama u utorak u kojoj je slavio njemački klub (3-0). Iako je Vertonghen bio na klupi tijekom cijelog susreta, o provali je obaviješten tek nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podržavamo Jana i njegovu obitelj u ovom užasno teškom razdoblju", oglasio se Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo