GROBARI SE OGLASILI NAKON MAKLJAŽE U BEOGRADU: / 'Napali su nas hrvatski plaćenici i domaći izdajnici'

Image
Foto: AFP

Novinar Partizan TV-a tvrdi da su plaćenici iz Splita došli s crno-bijelim obilježjima i počeli tući sve oko sebe.

14.12.2017.
18:11
AFP
VOYO logo

Partizanovi navijači Grobari oglasili su se priopćenjem nakon skandaloznih događaja tijekom 156. derbija njihova kluba protiv Crvene zvezde. Za vrijeme utakmice došlo je do brutalne tučnjave između frakcija Partizanovih navijača, a priča je privukla veliku pozornost u cijeloj regiji kad se pokazalo da su u neredima sudjelovali i hrvatski državljani.

Kao što smo izvjestili, na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu liječi se Splićanin Ante Firić (26), koji je na poziv svojih prijatelja iz beogradskog krim miljea došao pomoći, navodno zajedno, kako srpski mediji javljaju, s još petoricom Hrvata. Telegraf prenosi riječi novinara Partizan TV-a Željka Pantića koji je pokušao objasniti što se dogodilo u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

VELIKI SUKOB DELIJA I GROBARA: Večiti derbi obilježio je krvavi sukob dvaju navijačkih skupina

Image

VELIKI SUKOB DELIJA I GROBARA: Večiti derbi obilježio je krvavi sukob dvaju navijačkih skupina

U NEREDIMA SUDJELOVAO POZNATI HRVATSKI BORAC: ‘Došao je na poziv kolega iz beogradskog podzemlja’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvati plaćeni da dođu napasti Grobare'

"To su bili državljani Republike Hrvatske koji nikada ranije nisu bili na stadionu Partizana. Oni su bili iznajmljeni, kickboks klub iz Splita, došli su s crno-bijelim obilježjima i počeli tući sve oko sebe. Tko ih je angažirao, nije poznato", rekao je Pantić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POBJEGAO NAKON PREGLEDA: Splitski huligan koji je sudjelovao u tučnjavi na derbiju Partizana i Zvezde zbrisao iz beogradske bolnice?

Telegraf prenosi i priopćenje Partizanovih navijača koji za sve krive hrvatske plaćenike i domaće izdajnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se dalje ne bi širile dezinformacije, Južna Tribina sada se oglašava. Jučer je tijekom derbija napadnut Jug (ne samo Alcatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Young Boysa i Vandal Boysa su netočne, zastave su stajale gdje i ostale i nisu zapaljene. Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i daljnje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu napasti Jug i Grobare", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo