GRIEZMANN ODLAZI, A MIJENJA GA IGRAČ KOJEG SU NOGOMETAŠI DINAMA DOBRO UPOZNALI: / Atletico zna koga želi u napadu

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Španjolski viceprvak identificirao glavnu metu

28.5.2019.
9:04
Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Španjolski prvoligaš Atletico Madrid ovo će ljeto morati dovesti novog napadača. To je postalo jasno čim je njihov glavni ofenzivac Antoine Griezmann javno rekao da želi napustiti klub, a sada stiže vijest da je Atletico pronašao igrača kojim će ga zamijeniti.

Riječ je o jednom od najtraženijih mladih igrača na svijetu, 19-godišnjem portugalskom napadaču Joãu Félixu koji igra za Benficu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Joăo Félix

Marca piše da je Felix glavna meta Atletica u ovom prijelaznom roku. Za Portugalca zainteresirana su i oba velikana iz Manchestera, Manchester City i United, ali navodno je Atletico u vodećoj poziciji.

Felix je izuzetno cijenjen u Europi, a zbog stila igre brojni mediji su ga proglasili novim Cristianom Ronaldom. Devetnaestogodišnjaka su dobro upoznali i igrači zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige s obzirom da je Felix nastupio u obje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

07.03.2019., stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica osmine finala UEFA Europske lige, prvo kolo, GNK Dinamo - Benfica. Joao Felix Photo:

Mladi portugalac u svojem ugovoru s Benficom ima otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura, isto kao Griezmann, pa se pretpostavlja da će Atletico sav novac od prodaje Francuza uložiti u kupnju Portugalca.

Poput Ronalda, Felix može igrati na svim pozicijama u napadau i zato bi bio savršena zamjena za Griezmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo