GREZDA DOZNAO KAZNU ZBOG UDARANJA IGRAČA RIJEKE: / Nogometaš Osijeka zbog incidenta na Rujevici morat će platiti preko 750 tisuća kuna

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Incident se dogodio nakon prošlosezonske utakmice polufinala Kupa u kojoj je Rijeka nakon preokreta pobijedila Osijek s 3:2

9.2.2021.
16:21
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Krilni napadač hrvatskog prvoligaša Osijeka Eros Grezda (25) kažnjen je na Prekršajnom odjelu odjel riječkog Općinskog suda sa 769,20 kuna jer je šakom u lice udario tadašnjeg napadača Rijeke AntonijaMirka Čolaka (27).

Image
[VIDEO] STIGLA KAZNA ZA INCIDENT NA RUJEVICI: /

Eros Grezda doznao koliko će ga koštati šaketanje zvijezde Rijeke

Image
[VIDEO] STIGLA KAZNA ZA INCIDENT NA RUJEVICI: /

Eros Grezda doznao koliko će ga koštati šaketanje zvijezde Rijeke

Incident se dogodio nakon prošlosezoneke polufinalne utakmice hrvatskog Kupa u lipnju prošle godine kada je na parkingu stadiona Rijeke Grezda udario šakom u glavu Čolaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob na parkingu

Rijeka je, podsjetimo, u nedjelju nakon velikog preokreta na Rujevici svladala Osijek rezultatom 3:2 i plasirala se u finale Hrvatskog kupa. Osijek je manje od pola sata prije kraja utakmice vodio sa 2-0 golovima Bočkaja (16, 48), no Rijeka je s igračem više na travnjaku i uz obilatu pomoć suca Pajača uspjela ostvariti preokret pogocima Murića (66), Čolaka (73-11m) i Yatekea (86).

Sam susret obilježilo je sporno suđenje Igora Pajača zbog čega su se nogometaši Osijeka i Rijeke većinu drugog poluvremena žestoko skuobljavali. Međutim, najgore se dogodio nakon utakmice kada je na parkingu stadiona Rujevice Grezda udario Čolaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdio da ga je vrijeđao

Grezda je nakon sukoba u svojoj obrani izjavio da se ne osjeća krivim jer opis iz optužnog prijedloga ne odgovara stvarnom događaju te da se ne osjeća krivim i ispričao se Čolaku zbog svojeg postupka. Također, rekao je kako ga je iznerviralo čolakovo ponašanje na terenu i izvan njega jer ga je nogometaš Rijeke “vrijeđao na osobnoj i nacionalnoj osnovi”.

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Antonio Mirko Čolak

Čolaka je nakon sukoba Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza kaznila zabranom igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice, a sada je doznao i koliko će morati platiti zbog tog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo