VELIKI TRENUTAK / Grci se prisjetili posljednje utakmice Dinama i PAOK-a: 'Povijesni uspjeh u Zagrebu'

Image

PAOK je pobjedomna Maksimiru stigao do, za njih povijesnog, ulaska u knock-out fazu natjecanja

23.2.2024.
14:51
VOYO logo

Dinamo je una ždrijebu osmine finalaKonferencijske lige izvukao grčki PAOK, s kojima se do sada susreo dva puta i pretrpio dva poraza.

Image
TUŽNA NOĆ /

Sjećate li se kako je Dinamo prošao kada je posljednji put igrao s PAOK-om?

Image
TUŽNA NOĆ /

Sjećate li se kako je Dinamo prošao kada je posljednji put igrao s PAOK-om?

Bilo je to u sezoni 2010./2011. u skupini Europske lige i u obje utakmice Plavi su poraženi rezultatom 0:1. Prva utakmica odigrana je u Solunu 30. rujna 2010., a tada je za pobjedu grčke ekipe zabio Ivić u 56. minuti. Drugi dvoboj odigran je 15 prosinca iste godine, a u njemu je Plavima, koje je tada vodio Vahid Halilhodžić, trebala pobjeda za prezimljavanje u Europi, no njihove snove je na Maksimiru srušio Salpingidis koji je zabio za 0:1 u 60 minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je tom pobjedom stigao do, za njih povijesnog, ulaska u knock-out fazu pa je odmah nakon ždrijeba grčka Gazzetta objavila podsjetnik na tu utakmicu.

U tekstu s naslovom "Sjećanja na povijesni uspjeh u Zagrebu zahvaljujući Salpingidisu" u kojemu piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PAOK mora svladati Dinamo kako bi izborio ulaznicu za četvrtfinale Konferencijske lige "Crno-bijeli" su se već jednom suočili s Hrvatima, prije 14 godina, kada su u skupini Europske lige pobjedom (1-0) u drugoj utakmici na "Maksimiru" izborili povijesni plasman među najb olje 32 momčadi Europske lige. PAOK-u je remi bio dovoljan za prolazak kao drugoplasiranome, no pogotkom Dimitrisa Salpingidisa na asistenciju Stefanosa Athanasiadisa izborili su plasman u velikom stilu."

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo