Legenda Spursa počela 'plakati' zbog Luke Modrića

Nekadašnji engleski nogometni reprezentativac Graham Roberts (53) ustvrdio je da je glavni razlog neuvjerljivih igara Tottenhama ove sezone odlazak Luke Modrića i Rafaela van der Vaarta.

9.11.2012.
12:51
VOYO logo

Spursi su nakon deset kola na šestom mjestu sa 17 bodova što je manje od očekivanja koja su postavljena nakon dolaska Portugalca Andrea Villas-Boasa na trenersku klupu. Roberts smatra da Clint Dempsey, Gylfi Sigurdsson i Moussa Dembele nisu adekvatne zamjene za našeg Modrića koji je prodan u Real Madrid i Nizozemca Van der Vaarta koji se vratio u HSV.

"Prošle sezone su nam Modrić i Van der Vaart donosili uzbuđenje. Oni su svjetska klasa, a igrači koji su ih zamijenili, Dempsey i Sigurdsson, ne spadaju u isti razred. Van der Vaart nas je prošle sezone puno puta spasio golovima u drugom poluvremenu. Gledam Dempseyja i pitam se može li on to. Može li nam to donijeti Sigurdsson? Gledao sam ih u prošlim utakmicama i to nije za mene. Dobri su to igrači, ali nisu svjetska klasa", rekao je razočarani Roberts za radio Talk Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji branič je igrao u Tottenhamu od 1980. do 1986. godine, a u tom je razdoblju ubilježio i šest nastupa za englesku reprezentaciju. Kasnije je, među ostalima, igrao i za Rangers i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo