SP u opasnosti: / Pokazat će 'stvarnost koju nitko ne želi vidjeti'?!

Građevinski radnici u Brazilu mogli bi stupiti u štrajk nakon dviju smrti koje su se dogodile u subotu tijekom izgradnje stadiona Arena Amazonia u Manausu.

16.12.2013.
7:18
VOYO logo

Podsjetimo, najprije je 22-godišnji građevinski radnik podlegao ozljedama koje je zadobio nakon pada s visine od 35 metara, a nekoliko sati kasnije je od posljedica srčanog udara preminuo još jedan radnik na istom gradilištu.

"Bilo bi idealno kad bi se dogodio generalni štrajk kojim bismo pokazali stvarnost koju nitko ne želi vidjeti", rekao je za Globoesporte predsjednik Sindikata građevinskih radnika Cicero Custodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlada pokazuje samo ljepšu stranu radova i zaboravlja na one koji doista rade. U ponedjeljak ćemo krenuti u borbu za svoja prava. Ove posljednje nesreće su se dogodile jer na gradilištu nije bilo inspektora za zaštitu", dodao je Cicero.

//www.youtube.com/embed/uXYmkKoBRsg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nedavno su na stadionu u Sao Paulu, na kojem će sljedeće godine biti otvoreno Svjetsko nogometno prvenstvo spektaklom između Brazila i Hrvatske, u padu krana život izgubila dvojica radnika, a život je ranije izgubio i jedan nesretnik u Brasiliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo