NJEMAČKA NA NOGAMA / Gotovo je, Kovač dovodi zvijezdu Dinama? 'Niko nas uči kako se izgovara njegovo prezime, smije se čim se priča o sunarodnjaku'

Image
Foto: Profimedia

Wolfsburg je prvo za Franjića ponudio 5 milijuna eura, na što je Dinamo odgovorio da traži 8 milijuna eura. Na kraju su se našli na 6 milijuna eura

26.6.2022.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati pisanju Nijemaca, Bartol Franjić postat će igrač Wolfsburga. Talentirani igrač U-21 reprezentacije najkasnije idućeg tjedna bit će nova nogometma zvijezda ovog poznatog njemačkog kluba. Ovo piše ugledni njemački Kicker te otkriva i za koju cijenu ga dovodi bundesligaš:

Image
TRANSFER BOMBA /

Niko Kovač želi zvijezdu Dinama: Uznapredovali pregovori, prva ponuda od 5 milijuna eura odbijena

Image
TRANSFER BOMBA /

Niko Kovač želi zvijezdu Dinama: Uznapredovali pregovori, prva ponuda od 5 milijuna eura odbijena

Prvo ponudili 5 milijuna eura, čelnici Dinama to odbili

"Wolfsburg je prvo za Franjića ponudio 5 milijuna eura, na što je Dinamo odgovorio da traži 8 milijuna eura. Na kraju su se našli na 6 milijuna eura."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kicker u svom pisanju navodi kako je sve dogovoreno između Franjića i Wolfsburga i kako je ostalo još samo da defenzivni all-rounder potpiše za novi klub, dakle formalnost...

"Tome se posebno raduje Wolfsburgov novi trener. Niko Kovač se počne smijati čim se kao tema razgovora nametne njegov sunarodnjak, kojeg očito jako dobro poznaje. 'Kako se on ono zove?', pita nas Hrvat prije nego što nam objasni kako se točno izgovara prezime igrača kojeg će uskoro voditi. 'Kapetan je mlade reprezentacije Hrvatske, što jasno pokazuje o kakvom se potencijalu radi', citira Kovača spomenuti izvor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dinamo odigrao 81 utakmicu uz jedan, ali vrijedan gol

Prema Transfermarktu, Bartol Franjić vrijedi 4,5 milijuna eura.

Franjić je za Dinamo odigrao 81 utakmicu u svim natjecanjima i postigao jedan, ali vrlo vrijedan pogodak. Bilo je to na gostovanju kod Legije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, gdje je kao lijevi bočni (na toj ga je poziciji forsirao Krznar) zabio jedini gol u pobjedi 1:0. Aktualni je hrvatski U-21 reprezentativac te je igrao na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu u tom uzrastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako će ga u Wolfsburgu, po trenutnoj situaciji, uz Kovača dočekati i dva hrvatska reprezentativca. Josip Brekalo Marin Pongračić članovi su Wolfsburga nakon što su se vratili s posudbi, no vrlo je upitno hoće li i jedan od njih ostati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo