TRANSFER-BOMBA / Gotova je najveća transfer-saga ove sezone. Ponajbolji igrač svijeta Kylian Mbappe ima novi klub

Image
Foto: Profimedia

Mbappe je, podsjetimo, trebao potpisati za Real još prošloga ljeta i to u transferu od, kako se nagađalo, većem od 200 milijuna eura

31.1.2022.
13:15
Profimedia
VOYO logo

Njemački Bild donosi možda i najveću senzaciju posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka. Naime, Nijemci pišu, a prenose ih svi relevantni europski mediji, kako je francuski reprezentativac i ponajbolji igrač svijeta, Kylian Mbappe, sve dogovorio s Real Madridom i da je od 1. srpnja ove godine njihov igrač. Dakle, najveća transfer-saga ove sezone, konačno je završena.

Mbappe i Real Madrid, za koji nastupa i naš Luka Modrić, već mjesecima pokušava sklopiti dogovor s Mbappeom, ali sve do sada nisu uspjeli. Mbappe je, podsjetimo, trebao potpisati za Real još prošloga ljeta i to u transferu od, kako se nagađalo, većem od 200 milijuna eura, ali PSG ga nije pustio u nadi da će s njim dogovoriti produljenje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mbappe nije potpisao novi ugovor i na ljeto će otići u Real Madrid bez odštete, ali Madriđani će mu morati dati suludo visoku plaću od, nagađa se, tridesetak milijuna eura neto po sezoni plus još navodno bonus od 40 milijuna eura koji će raspodijeliti s ocem i odvjetnikom. Isto tako Mbappe će biti najplaćeniji igrač Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo