GOTOVA JE AGONIJA ZA NAVIJAČE JUVENTUSA: / Sarri dobio otkaz nakon debakla u Ligi prvaka, evo tko će ga naslijediti

Image
Foto: Profimedia

Francuski Lyon izbacio je ne samo Juventus, već je koštao posla i trenera Maurizija Sarrija

8.8.2020.
14:23
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Lyona plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka iako su u uzvratnoj utakmici u Torinu izgubili od Juventusa s 2-1 (1-1). U prvoj utakmici odigranoj u Lyonu još 26. veljače Francuzi su slavili s 1-0 i prošli zahvaljujući golu u gostima.

Lyon je sačuvao prednost iz prve utakmice, a ključnim se pokazao pogodak Depaya već u 12. minuti. Ronaldo je postigao dva gola, ali Lyon se pokazao u Torinu kao organiziranija ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

November 23, 2019, Bergamo, Italy: maurizio sarri (juventus)during Atalanta vs Juventus, Italian Soccer Serie A Men Championship in Bergamo, Italy, November 23 2019 - LPS/Francesco Scaccianoce, Image: 484444145, License: Rights-managed, Restrictions: * Italy Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Francesco Scaccianoce / Zuma Press / Profimedia

Francuski Lyon izbacio je ne samo Juventus, već je koštao posla i trenera Maurizija Sarrija. Naime, kako se i nagađalo ranije bila je ovo "biti ili ne biti" utakmica za vremešnog Talijana, a klub se s njim razišao, kako prenose brojni talijanski mediji, niti 24 sata nakon poraza.

Neki talijanski mediji tvrde kako se ime nasljednika već zna, odnosno, da je Juventus već kontaktirao Mauricija Pochettina. No, u igri su još, navodno i Simone Inzaghi te Luciano Spaletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo