GOROPADNI HAJDUK POD KOPIĆEM IZGLEDA SVE BOLJE: / Splićani izjednačili rekord iz 1992. godine pa objavili dolazak na veliku feštu

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Tada je trener Hajduka bio legendarni Stanko Poklepović "Špaco"

20.2.2018.
16:29
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk izgleda sjajno pod novim trenerom Željkom Kopićem. Otkad je ovaj stručnjak sjeo na klupu Bijeli ostvarili su sedam pobjeda u osam odigranih susreta i jedan neriješen ishod (gol-razlika 22:4). U posljednje četiri utakmice Splićani nisu primili pogodak, a postigli su ih 13.

DINAMO – HAJDUK 0-1: Splićani preživjeli sve šokove, isključenje igrača i trenera te jedanaesterac i slavili u velikom derbiju hrvatskog nogometa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopićevi igrači pobjedom protiv Dinama izjednačili rekord iz 1992. godine

Šest od osam službenih ogleda Bijeli su odigrali u gostima gdje su ostvarili stopostotan učinak, a ono što je zanimljiv podatak je da su Kopićevi igrači pobjedom protiv Dinama izjednačili rekord iz 1992. godine kada je također upisano šest uzastopnih gostujućih slavlja, pohvalilo se hrvatski prvoligaš na službenim stranicama.

OVAKO JE OHANDZA U TRANS BACIO TORCIDU: Pogledajte nevjerojatnu pogrešku Dinamove momčadi i gol za veliko slavlje Hajduka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje slavlje Hajduka bilo je na Maksimiru

Tada je trener Hajduka bio legendarni Stanko Poklepović "Špaco", a svladali su tada u gostima Varteks, Šibenik, Istru 1961, Dubrovnik, Zadar i Rijeku uz 11 postignutih i dva primljena zgoditka.

Pod vodstvom današnjeg Hajdukovog stratega pobjede su upisane u Puli protiv Istre 1961, Osijeka, Rijeke, Lokomotive, Cibalije, a posljednje gostujuće slavlje Hajdukovci su imali u Maksimiru gdje su pobijedili Dinamo 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk na rođendanskoj fešti Gornika iz Zabrzea

Tijekom reprezentativne stanke Hajduk će u Poljskoj odigrati prijateljsku utakmicu protiv momčadi Górnik Zabrze u kojoj će biti gosti na proslavi 70. obljetnice poljskog kluba.

Navijači Gornika Zabrze, poljskog kluba bogate povijesti, su po uzoru na Hajdukove uzeli ime Torcida. Članovi Torcide Górnik česti su gosti poljudskih tribina, a s navijačima Hajduka već dugi niz godina njeguju prijateljske odnose, priopćili su iz Hajduka. Prije nepune dvije godine delegacija poljske navijačke skupine službeno je primljena na Poljudu gdje su s oduševljenjem i zanimanjem razgledali trofejne Hajdukove sale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo