IMA DOBAR RAZLOG / Bivši igrač Dinama, ali i Partizana s 30 godina napravio iznenađujuć transfer: Igrat će u četvrtoj hrvatskoj ligi

Image
Foto: Dejan Rakita/Pixsell

Hrvatski četveroligaš Zadar potvrdio je kako je u klub stigao bivši reprezentativac BiH Goran Zakarić

2.3.2023.
16:50
Dejan Rakita/Pixsell
VOYO logo

Goranu Zakariću je u karijeri ovaj bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine igrao za Široki Brijeg, zagrebački Dinamo, Lokomotiva Zagreb, Zrinjski Mostar, Slaven Belupo, sarajevski Željezničar, beogradski Partizan, rumunjska CS Universitatea Craiova, Borac iz Banja Luke te saudijski Ohod Club, a sada se odlučio za Zadar.

Image
STRAŠNE SCENE /

Jeziva prijetnja Lionelu Messiju nakon pucnjave iz vatrenog oružja na trgovinu koju drže roditelji njene supruge

Image
STRAŠNE SCENE /

Jeziva prijetnja Lionelu Messiju nakon pucnjave iz vatrenog oružja na trgovinu koju drže roditelji njene supruge

"Supruga mi je Zadranka, starija kćerka ide u školu u Zadru, dok je mlađa u vrtiću. To je sigurno jedan od razloga zbog kojih sam pristupio Zadru", kaže 30-godišnji krilni napadač i ofenzivni veznjak koji je u dosadašnjoj karijeri odradio 372 utakmice s učinkom od 78 postignutih golova i 57 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam bio zadovoljan onim što mi se nudilo kao mogućnost, pa sam našao zajednički jezik s ljudima iz Zadra. Tu sam od ranije, jer sam s dečkima trenirao zadnjih mjesec dana. To su stvarno vrhunski momci, a svima u Klubu sam neizmjerno zahvalan", kaže Zakarić pa dodaje:

"Nadam se da ću biti od pomoći, kako sebi tako i momčadi, a naročito mlađim igračima. Razgovarajući s ljudima iz klupske uprave i trenerima shvatio sam da je HNK Zadar dugoročan projekt. Na meni je da odgovorim na te zahtjeve te da se uklopim u momčad. Svima nam je cilj unaprjeđenje igre koja će u konačnici donijeti rezultat", napominje Zakarić koji dobro poznaje trenera Dragana Blatnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je moj zemljak. Igrali smo u Širokom Brijegu prije desetak godina i otad smo dobri prijatelji i kumovi."

"Uvijek sam pratio događanja zbog prijatelja koje imam u Klubu. Prije nego što sam otišao u Partizan, dok sam čekao na rješavanje statusa, trenirao sam nekih mjesec dana s Ivanom Čurjurićem. Poznajem dosta Zadrana, pa se u Zadru pomalo osjećam kao domaći čovjek."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar je trenutno druga momčad 3. NL - Jug s 36 bodova, četiri manje od vodeće Zagore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo