GOLEMO PRIZNANJE ZA CICU KRANJČARA: / Upravo je proglašen najboljim izbornikom u povijesti jedne reprezentacije

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Kranjčar je odnio pobjedu s uvjerljivih 62.6 posto glasova

25.4.2020.
21:07
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš i trener, Zlatko Kranjčar, proglašen je najboljim izbornikom crnogorske reprezentacije u povijesti. Bivši Dinamov trener pobijedio je u anketi CG Fudbala, u kojoj je sudjelovalo čak deset tisuća čitatelja.

Kranjčar je odnio pobjedu s uvjerljivih 62.6 posto glasova, a prvi iza njega našao se Zoran Filipović s tek 19.5 posto glasova. Zatim su slijedili Branko Brnović s 8.8 posto, Ljubiša Tumbaković s 7.2 posto i na koncu Faruk Hadžibegić, aktualni izbornik s minornih 1.9 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

08.07.2019., Pula - Po prvi put u povijesti rimski amfiteatar postao je nogometno igraliste na kojemu su snage odmjerile legende hrvatske nogometne reprezentacije i Bayer Muenchena. Zlatko Kranjcar Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Činjenica je, dok ih je vodio Cico Kranjčar, Crnogorci su igrali najbolji nogomet. Bilo je to u periodu od 2010. do 2011. godine, a u kvalifikacijama za Euro 2012. godine pobijedio je Wales, Bugarsku i Švicarsku, sve rezultatima 1:0.

Ipak, najveći uspjeh bio je remi protiv Engleske na Wembleyju. No, Cico ipak nije uspio Crnu Goru izravno odvesti na kontinentalno natjecanje. Kiksao je protiv Walesa i Bugara, a na koncu je u doigravanju Crna Gora ispala od Češke, ali tada ih je vodio novi izbornik Brnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo