ZAISTA PREKRASNO / Gol koji vrijedi vidjeti nekoliko puta. Bivši Dinamov igrač zabio za Napoli nakon jedne od najljepših akcija iz slobodnjaka

Image
Foto: Screenshot Twitter

Akcija iz slobodnog udarca započela je negdje na 30 metara od gola na sredini terena

21.9.2021.
9:43
Screenshot Twitter
VOYO logo

U posljednjem susretu četvrtog kola talijanskog nogometnog prvenstva u Napoli je u ponedjeljak u gostima pobijedio Udinese s 4-0, te drži prvo mjesto i maksimalan učinak.

Napoli je poveo u 24. minuti, a glavni posao odradio je Insigne odličnim lobom, a Victor Osimhen je loptu koja je ionako išla u gol samo pogurnuo u mrežu. U 35. minuti gosti su vodili 2-0. Nakon odlično odrađenog prekida, pogodak je zabio reprezentativac Kosova i bivši Dinamovac Amir Rrahmani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Akcija iz slobodnog udarca započela je negdje na 30 metara od gola na sredini terena, Insigne je poslao loptu prema desnoj strani gdje je njegov suigrač zatim centrirao na lijevu stranu peterca gdje je Koulibaly bio sam. Senegalac zatim upućuje udarac prema golu iz voleja koji je bio malo nespretan i prevario je vratara te je na kraju ispao više kao lob-pass, a Rrahmani je bio pravovremen i samo je pospremio loptu u mrežu. Bila je to jedna od najljepših akcija iz slobodnog udarca koje smo vidjeli posljednje vrijeme.

Pogodak Rrahmanija pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I treći pogodak Napolitanaca pao je nakon uigranog prekida, a strijelac je bio Kalidou Koulibaly u 52. minuti. Za konačnih 4-0 zabio je Hirving Lozano (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo