nema namjeru stati / Godine nisu bitne: Najstariji vratar u Britaniji čuva mreže i sa 79 na leđima!

Image
Foto: Twitter

Iako će u lipnju napuniti 80 godina, britanski niželigaški vratar Colin Lee kaže kako nema namjeru završiti karijeru

25.3.2019.
8:41
Twitter
VOYO logo

Nevjerojatna priča iz Velike Britanije proširila se ovih dana po internetu. Colin Lee, vratar jednog engleskog niželigaša, još uvijek svakog vikenda stoji između vratnica iako na leđima ima već 79 godina! 

U klubu igra skupa sa svojim sinom i unukom, a u izjavama za medije koji su fascinirani njegovom željom, voljom i vitalnosti ističe kako nema namjeru stati. Lee, koji je osnovao niželigaša Thorplands Club 81 1974. godine, karijeru je započeo kao stoper da bi se 1949. godine prebacio na poziciju vratara na kojoj je i 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli su mi da moraš biti lud da bi bio golman pa sam očito ja pomalo luda kada se toliko dugo bavim time. Obožavam se bacati oko gola kao manijak. Imam artritis u rukama, probleme sa zglobovima i koljenima, ali i dalje uživam kada nešto obranim", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predivno je što mogu igrati sa sinom i unukom. Još uvijek mogu odigrati svih 90 minuta, ali radim i puno toga za klub. Trenutno gradimo nove klupske prostorije i centar za buduće naraštaje", zaključio je iskusni vratar u svojem intervjuu za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo