GODIN NOKAUTIRAO RONALDA: / Portugalac nije znao što ga je snašlo i pokazao je svoju glumu za Oscara

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Jedan od najboljih nogometaša Atletico Madrida Diego Godin 'nokautirao' je Cristiana Ronalda.

11.5.2017.
10:24
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naravno, kad kažemo nokautirao, mislimo na to da je njegov nasrtaj ramenom u skoku na Portugalca uistinu i nokautirao Ronalda, odnosno prizemljio ga na travnjak. Dogodilo se to u 33. minuti susreta pri vodstvu Atletico Madrida 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svom snagom ramenom udario Ronalda u potiljak

Ronaldo je skočio u zrak za jednom loptom na centru terena, ali nije računao da to želi i Diego Godini. Strijelac mnogih golova glavom za Atletico i Urugvaj nije uspio nadskočiti Ronalda i prvi doći do lopte, koju je glavom odnio Portugalac, ali je Godin zato ramenom svom snagom udario Ronalda u potiljak i zakucao ga na travnjak.

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasrtaj i pad bili su žestoki. Iz razloga, što se Ronaldo nije nadao ulasku suparnika s leđa, a bio je koncentriran na loptu i u visokom skoku, kada ga je Godin snažno opalio u glavu, samo se srušio na teren koliko je dug i širok jer je izgubio ravnotežu, odnosno nije imao balans prilikom skoka za loptom.

Ronaldo se valjao od bolova

Naravno, uslijedila je dobro poznata Ronaldova gluma. Valjanje kao da umire od bolova i napad kompletne momčadi Reala na suca Cakira, pred čijim očima su mahali virtualnim kartonima. Za ovaj je start Godin zaradio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, vrijedi spomenuti kako su Los Blancosi izborili plasman u finale Lige prvaka protiv Juventusa, koje se 3. lipnja igra u Cardiffu. Iako su Rojiblancosi slavili protiv Reala 2-1 golovima Saula Nigueza (12) i sjajnog napadača Antoinea Griezmanna (16-11m), nisu uspijeli anulirati pobjedu Reala u prvoj utakmici 3-0. Realu je ovo bilo 28. polufinale Kupa/Lige prvaka, pri čemu sedmo u nizu, a 15. put se plasirao u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo