Stiglo ogromno priznanje za Modrica i Rakitica

Ugledni nogometni portal Goal.com uvrstio je Luku Modrica i Ivicu Rakitica u idealnu momcad ovosezonskog izdanja Primere.

5.5.2014.
16:44
VOYO logo

U obrazlozenju izbora Luke Modrica, novinari britanskog portala isticu kako hrvatski veznjak vuce sve konce u veznom redu kraljevskog kluba te da je svojim nastupima utisao sve kriticare koji su prosle godine imali primjedbe za njegove nastupe.

Za Ivicu Rakitica se kaze kako je vjerojatno bio najbolji vezni igrac u prvom dijelu sezone te da je svojim nastupima u Sevilli zainteresirao mnoge vrhunske europske klubove koji bi ga htjeli u svojim redovima sljedece godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modric vuce sve konce u veznom redu kraljevskog kluba, a Rakitic je vjerojatno bio najbolji vezni igrac u prvom dijelu sezone te da je svojim nastupima u Sevilli zainteresirao mnoge vrhunske europske klubove koji bi ga htjeli u svojim redovima sljedece sezone", naglasili su novinari ovog britanskog portala.

//www.youtube.com/embed/Bp3N5laiI3w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasto to nekog cudi, to je nesto sto kad-tad morao dogoditi", rekao je za Media servisAljosa Asanovic, trener koji je kao pomocnik Slavena Bilica uz nas reprezentativni dvojac proveo osam godina.

"Za mene oni nisu otkrice. Mi smo znali da su oni taj potencijal i samo je bilo pitanje vremena kad ce ga ispoljiti. Dokazali su se u svojim klubovima i neka to potraje do kraja Svjetskog prvenstva", porucio je Asanovic i dodao da su oni prije svega dobri ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su dva fenomenalna momka, znas koliko je to u danasnjem svijetu bitno. Oni su fenomenalni igraci, super roditelji. Pa ne moze biti bolje. To je na ponos svih nas, njihovih roditelja, zena, djece, hrvatskog puka. Nadam se da ce se njihova fantasticna forma nastaviti tamo gdje svi Hrvati ocekuju, u Brazilu. Kao njihov navijac bit cu presretan ako dio njihove magije potraje sto duze na SP", ushiceno je govorio o nasem dvojcu Asanovic i u nastavku opisao svoje iskustvo s Lukom i Raketom iz reprezentativnih dana:

//www.youtube.com/embed/75Y6nutnO_Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo smo bili zajedno u reprezentaciji i postoji ona njihova strana koju ljudi ne poznaju, a ona je jednako tako kvalitetna kao i ova koju svi vidimo na travnjaku", nastavio je s hvalospjevima bivsi Vatreni igrac.

Idealna momcad Primere u ovoj sezoni po izboru novinara portala Gola.com:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navas (Levante) - Fazio (Sevilla), Godin (Atletico), Laporte (Athletic) - Bale (Real M.), Koke (Atletico), Modric (Real M.), Rakitic (Sevilla) - Diego Costa (Atletico), Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real M.)

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo