Cijela Europa se ponovno klanja Luki Modriću: 'Nevjerojatan nastup'

Luka Modrić odigrao je još jednu fantastičnu predstavu u dresu madridskog Reala. U svojem jubilarnom 100. nastupu bio je jedan od najboljih na travnjaku u velikoj Realovoj pobjedi nad Bayernom.

30.4.2014.
8:49
VOYO logo

Goal.com za igrača utakmice proglasio je dvostrukog strijelca Španjolca Sergija Ramosa koji je dobio četvorku (ocjene od 1 do 5), jednako kao i Cristiano Ronaldo, strijelac druga dva pogotka za Real.

Ovo je pravo osvježenje za španjolskog reprezentativca kojem su se svi smijali prije dvije godine kada je promašio jedanaesterac upravo protiv Bayerna, ponajviše njemački mediji i navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini koji je dobio ovu visoku ocjenu uz strijelce bio je Luka Modrić. Goal.com ocjenu obrazlaže još jednom fantastičnom predstavom hrvatskog reprezentativca.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedan nevjerojatan nastup hrvatskog veznjaka koji je oduzeo nebrojeno lopti i organizirao opasne kontranapade sjajnim dodavanjima."

Modrić je zaista bio fantastičan, odradio je velike stvari i u fazi obrane i u napadu. U obrani je nekoliko puta sam zaustavio Bayernove bitne igrače, između ostalog i Francka Riberyja, dok je u napadu, osim asistencije za prvi Ramosov gol, bio dirigent lopte i svih napada Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić nije zaradio dobre kritike. Dobio je slabu dvojku jednako kao i tragičar Dante, Jerome Boateng, Franck Ribery, Arjen Robben i Bastian Schweinsteiger. Ali to je bilo i za očekivat'. Svi igrači Bayerna su zaslužili velike kritike.

"Hrvatski internacionalac napustio je igru u poluvremenu nakon što su Pepe i Sergio Ramos dominirali u skok igri protiv njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo