Cuda su moguca: Legenda se u 41. godini ipak vraca nogometu!?

Neunistivi velski nogometas Manchester Uniteda Ryan Giggs, koji trenutno obavlja i duznost privremenog menadzera, mogao bi nastaviti igracku karijeru i sljedece sezone.

8.5.2014.
16:49
VOYO logo

Iako ce u studenom napuniti 41. godinu, Giggs i dalje nije siguran da zeli okoncati karijeru. Mnogi su mislili da je u utorak protiv Hulla odigrao posljednju utakmicu na Old Traffordu. Medutim, nakon dvoboja je uzeo mikrofon i zahvalio navijacima na podrsci klubu tijekom cijele sezone, te ih pozvao da velikim pljeskom nagrade kapetana Nemanju Vidica kojem je to bila zadnja domaca utakmica za United. Ni u jednom trenutku, medutim, Giggs nije spomenuo da je to bio i njegov oprostaj cime je dao naslutiti da razmislja o nastavku igranja.

//www.youtube.com/embed/_LcT0V7B2Xw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goal.com u cetvrtak navodi da ce Giggs vjerojatnom novom menadzeru Louisu van Gaalu reci da zeli igrati i iduce sezone. No, dok Van Gaal ne bude i sluzbeno imenovan, Giggsova ce buducnost biti neizvjesna. Pitanje je hoce li Nizozemac biti odusevljen mogucnoscu da Velsanin i dalje igra, a nije poznato ni racuna li 62-godisnji strucnjak na Giggsa u trenerskom stozeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo