Novi udar na Zdravka Mamića: 'Nema drugog načina'

Rješenje koje je donijela Sportska inspekcija Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta podijelila je mišljenja.

8.3.2014.
13:11
VOYO logo

Niti ministar Jovanović, a ni njegov pomoćnik Skansi nisu sigurni kakvu je odluku Sportska inspekcija zapravo donijela i što je Dinamu činiti. Stoga su iz Građanske inicijative ZZD svima pokušali objasniti o čemu se zapravo radi. Priopćenje donosimo u cijelosti.

"Gospodinu pomoćniku ministra za sport, direktoru Dinama gospodinu Svetini i ostaloj javnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da se gore navedeni i poneki novinari s njima, iz svojih razloga prave nevješti što rješenje drugostupanjske inspekcije znači, ponavljamo ne samo kako je prvostupanjska inspekcija ne može slobodno odlučivati, već je u potpunosti vezana naputkom njoj nadređene drugostupanjske inspekcije, koja pri tom navode članova Dinama o nedemokraciji u klubu smatra osnovanima.

Prvostupanjska inspekcija ima i jasni naputak: da se mora osigurati jednako pravo svim članovima da moraju moći birati i biti birani u tijela kluba, uz pravo na obaviještenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To poštovani gospodine Skansi i svi ostali, znači samo jedno: IZBORI. Nema drugog načina da SVI članovi kluba nekog ili nešto biraju. Imate li vi, osim izbora, neku zamjensku varijantu kako netko BIRA?

Izvolite je reći. Ili već jednom priznajte činjenicu da je vrijeme izbora došlo i to je jedina moguća i jasna posljedica odluke Vašeg vlastitog tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GI ZZD"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo