GERRARD SE ŠOKIRAO KAD JE VIDIO KAKO SE GREZDA PONAŠA: / Nije mu mogao prijeći preko toga; 'Za njega više nema mjesta u momčadi'

Image
Foto: Profimedia

Grezdi je i epizodu u Glasgow Rangersima obilježio incident koji je sablaznio i Stevena Gerrarda

1.6.2020.
13:17
Profimedia
VOYO logo

Napadač Osijeka Eros Grezda centralna je figura sinoćnjeg polufinalnog dvoboja Kupa Hrvatske između Rijeke i Osijeka (3:2). Ali, ne zbog nogometnog umijeća već zbog udaranja Antonija Mirka Čolaka nakon utakmice šakom u glavu, zbog čega ga čeka kazna prema disciplinskom pravilniku HNS-a.

Image

Eros Grezda of Rangers on the pitch shortly after arriving at Hampden Park for today's Semi-Final tie. Aberdeen v Rangers, Betfred Cup, Semi-Final, Football, Stadium, City, UK - 28 Oct 2018,Image: 392963424, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

ŠTO ĆE BITI S GREZDOM? Disciplinski pravilnik HNS-a jasno govori; Za takvo što nema oprosta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO ĆE BITI S GREZDOM? /

Disciplinski pravilnik HNS-a jasno govori; Za takvo što nema oprosta

Image
ŠTO ĆE BITI S GREZDOM? /

Disciplinski pravilnik HNS-a jasno govori; Za takvo što nema oprosta

Pljunuo suparničkog igrača

ŠKOTSKI MEDIJI RAZVALILI BIVŠU ZVIJEZDU HNL-A: ‘Pljuvač je i najveći Gerrardov promašaj, a sada je potjeran nazad u Hrvatsku’

Grezdi je i epizodu u Glasgow Rangersima obilježio incident koji je sablaznio i Stevena Gerrarda, kad je na jednom prijateljskom turniru protiv Ballymene United na utakmici pljunuo jednog suparničkog igrača zbog čega je bio kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezervna momčad Rangersa igrala je, naime, prijateljsku utakmicu, a Grezda je poludio nakon jednog duela i pljunuo protivničkog igrača.

Utakmicu je odradio do kraja, a nakon utakmice odbio se rukovati s protivničkim igračima te se usput svađao i s nekoliko navijača koji su pratili utakmicu. U Rangersu su toliko bili posramljeni da je Grezdin suigrač Greg Doherty otišao u suparničku svlačionicu i ispričao se u ime kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog temperamenta i teškog karaktera vratio se nazad u Osijek, a glavni razlog njegovog odlaska bilo je pljuvanje protivničkog igrača. Steven Gerrard nije mu mogao prijeći preko nekih stvari. Posebno ne preko ponašanja. Slavni Englez za takvo što nema tolerancije...

Gerrard je tada komentirao Grezdin ispad ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Eros Grezda of Rangers dejected after the final whistle Dundee v Rangers, Ladbrokes Scottish Premiership, Football, Dens Park, Dundee, UK - 09 Dec 2018,Image: 401674538, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Eros mora znati da ako se ponaša tako, neće predstavljati ovaj klub'

“Eros mora znati da ako se ponaša tako, neće predstavljati ovaj klub ni na jednoj razini nogometnog natjecanja. Ovdje ne toleriramo pljuvače, nego se trudimo poštovati suparnike. Nitko tko se tako ponaša neće nositi dres Rangersa, tako da ćemo to riješiti. Ali moram sjesti licem u lice s Erosom i ostalim igračima i čuti njihovu verziju događaja. Ako se dokaže da je kriv za ono za što ga se tereti, za njega više nema mjesta u momčadi”, rekao je tada Gerrard, a očito se situacija od tog događa prije nešto manje od godinu dana pa do sada ništa nije promijenilo.

Nije, stoga, u Glasgowu sve išlo kako treba, a teški karakter koji ima je kiptio. Nezadovoljan njegovim zalaganjem i igrama, Gerrard ga je prebacio u rezervnu momčad, a tamo je eruptirao vulkan koji je neko vrijeme kiptio u njemu, a to se nikako nije svidjelo Englezu koji ga je na kraju i otpisao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, tamošnji mediji pisali su kako je u prosincu 2019. Grezda na sudu u Glasgowu platio 400 funti zato što je uhvaćen da vozi svoj Audi RS3 bez vozačke dozvole i osiguranja.

Za Rangerse odigrao 17 utakmica

Tvrdio je kako nije znao da mu je isteklo osiguranje, a vozačka mu je prethodno oduzeta u ožujku iste godine na šest mjeseci. Ta je kazna istekla, ali nije zatražio novu, kao što je trebao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Rangerse je Albanac na kraju odigrao 17 utakmica u kojima je zabio dva gola, a ove sezone nije upisao niti jedan. S druge strane u Osijeku mu je bilo sasvim dobro, tamo je upisao osam golova i tri asistencije u 37 utakmica, dok se ipak najbolje proveo u Lokomotivi za koju je u 72 utakmice upisao 15 golova i devet asistencije.

Image

Borna Barišić (desno

No, njegove muke nisu bile samo u Škotskoj. U lipnju 2019. napustio je kamp albanske reprezentacije prije dviju kvalifikacijskih utakmica za Europsko nogometno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Edoardo Reja, iskusni talijanski stručnjak i nekadašnji trener Hajduka, kazao je tom zgodom sljedeće:

"Dok sam izbornik, više ga neću zvati u reprezentaciju!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo