Barca poslala poruku navijacima pred veliku dramu

Odluka o naslovu spanjolskog nogometnog prvaka past ce u posljednjem kolu. U 37. kolu oba su pretendenta za naslov iznenadujuce remizirala.

12.5.2014.
11:18
VOYO logo

Atletico Madrid je tako kod kuce odigrao tek 1:1 protiv Malage, dok je Barcelona odigrala 0:0 u gostima kod Elchea. O naslovu ce tako odluciti njihov medusobni ogled na Camp Nou sljedeceg vikenda, a Atleticu ce za naslov biti dovoljan i bod.

"Frustrirajuce je kada napravite sve sto utakmica zahtijeva, buduci da su igraci dali sve. Sada su sanse 50-50, kao u svakom finalu. Nije lako pobjedivati na kraju naporne sezone i takve se stvari mogu dogoditi. Ja sam igrao 20 godina i razumijem sto se dogada. Mi smo skromni i ono sto je ova momcad napravila je istinski cudesno. Trebalo je puno napora i nadam se da cemo sve uspjeti dovrsiti na Camp Nou", rekao je Atleticov trener Diego Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu protiv Malage propustio je najbolji Atleticov napadac Diego Costa, a Simeone se nada da ce se u meduvremenu uspjeti oporaviti od ozljede bedrenog misica.

"Dobro napreduje. Vidjet cemo u kakvom ce stanju biti za utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin trener Gerardo Martino zatrazio je podrsku navijaca uoci velikog finala.

"U svjetlu drugih rezultata uzet cemo remi, iako to nije ono sto smo htjeli. Prije utakmice smo mislili da nece biti dovoljno, ali ostali su nam rezultati dali priliku. Trebat ce nam sada podrska navijaca. Bila je to sezona u kojoj nismo zasjali, ali s podrskom navijaca mozemo osvojiti ligu", rekao je Martino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico i Barcelona ove su se sezone medusobno ogledali cak pet puta u svim natjecanjima. Cetiri su susreta zavrsila remijima, dok je jednu pobjedu upisao Atletico.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo