Gerardo Martino vise nije trener Barcelone!

"U sporazumnom dogovoru s Barcelonom odlucili smo da je ovo bila moja posljednja utakmica na klupi katalonskog kluba", rekao je na novinskoj konferenciji Gerardo Tata Martino.

17.5.2014.
22:25
VOYO logo

"Cestitam Atletico Madridu. Bili su bolji. Zelim se zahvaliti predsjedniku kluba, Sandru Rosellu, Zubizarreti i svima koji su mi dali priliku. Zao mi je sto nisam s ovim sjajnim igracima uspio osvojiti veliki trofej ove sezone. Hvala i svim novinarima", rekao je izmedu ostalog Martino.

Nakon zavrsetka govora nije bilo pljeska za argentinskog strucnjaka, samo tisina, koja najbolje oslikava u kakvom ozracju Barcelona zavrsava ovu iznimno losu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Atletico Madrid je ove subote na Nou Campu uzeo bod i osvojio naslov prvaka Spanjolske, a katalonski je klub jos ranije porazen u finalu Kupa kralja od Real Madrida, te u cetvrtfinalu Lige prvaka upravo od danasnjeg suparnika.

Novi trener katalonskog kluba vjerojatno ce biti njegov bivsi igrac Luis Enrique, koji veceras po posljednji put s trenerske klupe vodi Celtu iz Viga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo