GENIJALNI KLOPP JE NASMIJAO ČITAVU ENGLESKU: / 'Bilo je kao je*iga!'

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Početak mu i nije baš neki. Cijenjeni njemački nogometni trener Jürgen Klopp niti u svojoj drugoj utakmici na klupi Liverpoola nije došao do pobjede.

24.10.2015.
15:44
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Nakon remija bez golova protiv Tottenhama u gostima, niti utakmica protiv Rubina u Europskoj ligi na Anfieldu nije završila pobjednički za Liverpool. Redsi su protiv Rubina odigrali neodlučeno (1-1) unatoč igraču više od 36. minute. Englezi su u utakmici imali čak 35 udaraca prema golu te 72 posto posjeda lopte.

"Svi znate da nogomet nije igra u kojoj možete imati genijalni plan bez igrača Barcelone ili Bayerna. Protiv Kazana smo zabili gol, ali i napravili neke pogreške. Kad smo primili gol, to više nije bio nogomet u kojem ste mogli uživati. Bilo je kao je*iga!", objašnjava Klopp onako, u svom stilu, te ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da sam htio da mi bude lakše, ostao bih još malo na odmoru'

"Čak i kad je Klopp na klupi, ne možemo pobijediti 8:0!" No takva je situacija. Težak je ovo posao, ali znao sam da će biti tako. Da sam htio da mi bude lakše, ostao bih još malo na odmoru, ne bih dolazio u Liverpool".

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Redse čeka težak susret

Liverpool sutra igra protiv Southamptona, momčadi s kojim su bodovno poravnati. Oba kluba imaju 13 osvojenih bodova. Ako Liverpool pobijedi, mogao bi skočiti čak i do petog mjesta na ljestvici Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dolaska u Liverpool sam znao o problemima u momčadi. Stoga, nije lako napraviti prave stvari u Liverpoolu u ovom trenutku jer su očekivanja tako velika. Trebamo se svi malo ohladiti i onda možemo početi raditi. Svi znaju da je potrebno puno rada i da je put do supjeha dug, zaključio je Kloop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo