GENIJALNA SPRDNJA S CHELSEAJEM: / Ova dva VIDEA morate pogledati

Image
Foto: AFP, WILLIAM WEST

Chelsea ove godine se umjesto za naslov prvaka bori za ostanak u Premiershipu, a muke bogatog kluba iz Londona su zabava za mnoge ljubitelje nogometa.

21.1.2016.
14:42
AFP, WILLIAM WEST
VOYO logo

Oni nešto zločestiji su tako napravili kompilaciju golova Edena Hazarda ove sezone. Belgijska zvijezda prema Transfermarku vrijedi 49 milijuna funti, ali ove sezone nimalo nije opravdao očekivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, dobro ste vidjeli. U 27 nastupa ove sezone, Hazard nije zabio niti jedan gol, a u Ligi prvaka i Premiershipu je ukupno imao četiri asistencije. U svakom slučaju, to je bolji učinak od Papy Djilobodjija koji je ove jeseni i zime bio član grupe TNT (trenira, ne igra, trenira). Jose Mourinho je 27-godišnjeg braniča doveo iz Nantesa za 3,5 milijuna eura, a majstor je za Chelsea odigrao jednu minutu i jednom dotaknuo loptu.

Bilo je to protiv trećeligaša Walsalla u Liga Kupu još u rujnu. Senegalski reprezentativac je ušao u igru u 93. minuti, rekao suigraču da on ide na mjesto lijevog beka, dotaknuo jednom loptu i to je bilo sve od njega. Odlična investicija! Chelsea ga je poslao na posudbu u Werder, tamo će valjda više igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo