GDJE SU NJEGA NAŠLI? / Hajduk doveo prvo pojačanje, stigao igrač koji je već prije nosio njihov dres, ali se nije baš naigrao

Image
Foto: Pixell

Za prvu momčad je do sada upisao tri službene

28.5.2021.
11:18
Pixell
VOYO logo

Branič Josip Elez prvo je pojačanje Hajduka u ljetnom prijelaznom roku, potvrdio je klub. Kako su naveli, ovaj 27-godišnji stoper potpisao četverogodišnji ugovor te se nakon osam godina ponovno vratio na Poljud.

Dodaju i da Elez stiže kao slobodan igrač nakon trogodišnje epizode u njemačkom Hannoveru 96 i da će Hajduku nositi dres s brojem 19. Elez je Poljud napustio u srpnju 2013. godine kada je prešao Lazio odakle je kao 19-godišnjak odmah posuđen u Grosseto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogato iskustvo

Karijeru je nastavio na posudbama u mađarskom Honvedu, danskom Aarhusu te Rijeci za koju je 2017. godine službeno potpisao, a potom je 2018. godine ostvario transfer u Hannover 96. Prve nogometne korake, Elez je napravio u Solinu odakle je 2009. godine prešao u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je redoviti član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije. Za prvu momčad Hajduka do sada je upisao tri službene i osam prijateljskih utakmica. U posljednjoj sezoni koju je odigrao za Hannover 96 upisao je 17 službenih nastupa. Vrijedi još istaknuti da je Elez s 27 godina skupio bogato igračko iskustvo odigravši 21 utakmicu Bundeslige, 40 utakmica 2. Bundeslige, 50 utakmica Prve HNL, 25 utakmica danske Superlige”, stoji u klupskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo