IPAK SE NIJE POJAVIO / Gdje je nestao Davor Šuker? Svi se pitaju zašto nije bio na sprovodu Ćire Blaževića

Image
Foto: Pixsell.hr

Ćiro i Šuker su se posljednji put u javnosti vidjeli prije nešto više od godinu dana 16. prosinca 2021. kada se nekadašnji napadač pojavio na premijeri filma o Ćiri u Zagrebu

16.2.2023.
12:09
Pixsell.hr
VOYO logo

Tužan je dan iza nas. U srijedu je sahranjen Miroslav Ćiro Blažević, a na komemoraciji i sprovodu su se pojavili brojni sportaši, političari i ljudi iz kulture.

Image
SUZE U OČIMA /

Uz odar trofeji i medalje: Izabrani Ćirini 'sinovi' u počasnoj straži očiju punih suza čuvaju lijes

Image
SUZE U OČIMA /

Uz odar trofeji i medalje: Izabrani Ćirini 'sinovi' u počasnoj straži očiju punih suza čuvaju lijes

Uz odar u počasnoj straži su stajali Zvonimir Boban, Aljoša Asanović, Robert Jarni, Robert Prosinečki, na komemoraciji su govorili Igor Štimac, Marijan Vlak i mnogi drugi. Bio je tu i Slaven Bilić koji je pristigao iz Engleske, Niko Kranjčar također.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvena i sportska elita

Oprostiti se od Ćire su došli i velikani poput Marka Mlinarića, Nike Kovača, Davora Vugrineca, pojavila su se i ne pretjerano medijski eksponirana lica poput Petra Krpana, Marijana Mrmića i Zvonimira Solde.

Cjelokupna Dinamova momčad predvođena upravom i predsjednikom je stigla autobusom, a ukazao se i predsjednik splitskog Hajduka Lukša Jakobušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je tu veličina i iz drugih sportova poput Stojka Vrankovića, Dina Rađe i Josipa Pavića. Od kulturnjaka je dovoljno tek spomenuti Emira Hadžihafisbegovića, Enisa Bešlagića, Tarika Filipovića, a zasigurno ih je bilo još pregršt. Političare je bilo teško i pobrojati.

Ali jednog čovjeka nije bilo...

Ipak, svi su zamijetili da jednog očekivanog lika ipak nije bilo – riječ je o Davoru Šukeru. Mnogi su se zapitali zašto Zlatna kopačka nije bila na sahrani čovjeka s kojim je potpisao jedan od najvećih uspjeha u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačni odgovor na ovo pitanje nemamo ni mi ni cjelokupna hrvatska javnost. Šuker se nije oglasio, no izvori govore da nekadašnja devetka reprezentacije nije u kontaktu ni s kim od svojih nekadašnjih suigrača te da je rijetko u Zagrebu.

Živi na relaciji Madrid, London, Munchen, Las Vegas te se gotovo potpuno izgubio s radara hrvatskih medija nakon što je otišao s mjesta predsjednika HNS-a. Malo tko zna i čime se Šuker bavi izuzev činjenice da mu još neko vrijeme traje mandat u Izvršnom odboru UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro i Šuker su se posljednji put u javnosti vidjeli prije nešto više od godinu dana 16. prosinca 2021. kada se nekadašnji napadač pojavio na premijeri filma o Ćiri u Zagrebu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo