Kovačić ostaje u Interu unatoč nezadovoljstvu

3.4.2014.
13:11
VOYO logo

"Kovačić je nezadovoljan trenutnom situacijim u Interu. Međutim, klub vjeruje u njega i ostat će i nakon ove sezone", stoji između ostalog u današnjem članku o talijanskom velikanu.

Kovačić u posljednjih mjesec dana ne dobiva puno prilike u sastavu Intera. Od posljednjih sedam utakmica u Seriji A Kovačić je zaigrao, nikada više od 25 minuta, u njih četiri, dok je tri puta cijeli susret odgledao s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju engleskih medija, nogometni Premierligaš Stoke City uvjeren je da će uspjeti u naumu dovođenja hrvatskog napadača Ivice Olića, koji dvoji između dolaska i ostanka u Wolfsburgu...

Hrvatskom 34-godišnjem napadaču na kraju ove sezone ističe ugovor s njemačkim Bundesligašem, a na stolu ima ponude oba kluba. Minulog je ponedjeljka Olić bio u Engleskoj gdje se sastao s menadžerom Stokea Markom Hughesom, koji je nakon sastanka bio vrlo optimističan, prenose engleski mediji. Hughes, nažalost, nije želio otkrivati nikakve detalje tog sastanka, no vjeruje se da je Olić načelno pristao doći i okušati se u engleskoj Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u odluci napadača iz Davora trebao bi prevagnuti dvogodišnji ugovor koji mu nudi Stoke, dok mu Wolfsburg nudi samo jednogodišnji uz mogućnost produljenja za dodatnu godinu. Osim toga, Olić je već u nekoliko navrata rekao da mu je velika želja zaigrati u Engleskoj i napasti obrane tamošnjih velikana poput Manchestera, Arsenala, Liverpoola, Chelseaja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo