GAZE U LIGI PRVAKA, HIT SU U EUROPI I ONDA OVAKAV TRETMAN: / Dinamove utakmice Kupa nema na TV-u, evo gdje je možete gledati

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmicu Dinama i Opatije neće prenositi niti jedna televizija

30.10.2019.
9:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Za sada je samo Osijek izborio četvrtfinale Hrvatskog kupa, a ostalih sedam natjecatelja doznat ćemo u srijedu nakon što se odigraju preostale utakmice. Svakako najzanimljivija utakmica igrat će se u Velikoj Gorici gdje će tamošnji prvoligaš ugostiti Hajduk. Gorica je prošle sezone dobro namučila Splićane i u četiri utakmice ih je dva put svladala i dva puta remizirala, dok je ove sezone Hajduk počeo uzvraćati pod palicom Damira Burića.

"Ovo je utakmica u kojoj moraš dati maksimum, ići i preko granice jer korekcije nema. Kup-utakmice su posebne, nema kalkuliranja, moraš paziti, a Gorica imam puno kvalitete, Lovrić je u dobroj formi, Ndiaye, Zwolinski.... Težak nas čeka zadatak, ali to me veseli, ja volim igrati protiv kvalitetnih protivnika", najavio je tako utakmicu trener Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Hajduka i Gorice moći ćete pratiti u na HNTV-u u 17 sati, a ta je televizija dostupna većini građana Hrvatske pa čak i izvan Hrvatske. Napeta utakmica igrat će se i u Varaždinu gdje će gostovati Rijeka, koja se još uvijek prilagođava i traži s novim trenerom Simonom Rožmanom, a ta će utakmica biti također prenošena na HNTV-u, ali od 19 i 30.

Image
Image

Ivo Cagalj/PIXSELL

A što je s Dinamom?

Međutim, ono što doista pomalo i bode u oči jest činjenica da na televiziji, niti jednoj u moru hrvatskih televizija, neće biti prijenosa utakmice Dinama. "Modri" su ove sezone hit u Europi, druga su momčad skupine u Ligi prvaka, pokazali su da se mogu nositi s elitnim klubovima u najjačem nogometnom natjecanju, a istovremeno dominiraju i Prvom HNL. Međutim, utakmicu Dinama i Opatije neće prenositi niti jedna televizija. No, ne treba očajavati, utakmicu će prenositi, od 17 i 30 sati, Dinamov YouTube kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali parovi:

14:00 Šibenik - Belišće 14:00 BSK - Slaven Belupo 14:00 Vinogradar - Lokomotiva 16:00 Istra - Inter

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo