Gazda im poručio: 'Nemojte biti bolesni i stalno kukati'

'U sljedećih 5-6 dana bit će uplaćene plaće tako da će svi imati uvjete za rad.

10.1.2012.
20:07
VOYO logo

Nogometaši Zadra okupili su se uoči nastavka proljetnog dijela sezone. Uoči prvog treninga na prozivci se pojavio i vanjski suradnik kluba Reno Sinovčić, koji je svojim pulenima poručio:

"Neki će igrači doći tijekom sljedećih dana, a s nekima ćemo se rastati. U sljedećih 5-6 dana bit će uplaćene plaće tako da će svi imati uvjete za rad. Na vama je da trenirate i igrate. I još nešto, nemojte biti bolesni i stalno kukati", poručio je Reno okupljenim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su u jesenskom dijelu na Stanovima pobijedili i Hajduk i Dinamo, Zadrani se nalaze tek na desetom mjestu, tek pet bodova iznad zone ispadanja.

"Dosta smo pali nakon pobjede protiv Dinama, to nam se ne smije ponavljati. Potencijal i kvaliteta ove momčadi nisu upitni. S obzirom da se još nijedan klub nije odrekao prve hrvatske lige, očekujemo teških 13 kola i zato se moramo dobro spremiti. Možda nismo među najugroženijim momčadima, no budući da ispada pet klubova nismo ni daleko od te zone" zaključio je predsjednik kluba Josip Bajlo, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo