GATTUSO PRIZNAO DA NE MOŽE SPRIJEČITI ODLAZAK STOPERA: / Bonucci sam odlučuje o svojoj sudbini, Mourinho trlja ruke

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Već nakon jedne sezona na San Siru moglo bi se dogoditi da Leonardo Bonucci napusti klub

24.7.2018.
12:13
AFP
VOYO logo

Trener Milana, Gennaro Gattuso, priznao je da kapetan Leonardo Bonucci želi napustiti klub, a poznato je da igrač već neko vrijeme ne stolu ima ponude Juventusa, Manchester Uniteda i Paris Saint Germaina.

Samo jednu sezonu

Stoper se ekipi Milana pridružio prošlog ljeta, a sada je blizu odlaska sa San Sira nakon samo jedne sezone. Na nedavnoj press konferenciji Gattuso je priznao da Bonuccijeva budućnost nije u njegovim rukama i da je moguće da napusti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao istinu

"Razgovarao sam s Leom i moram prezentirati stvari onakvima kakve one stvarno jesu.", rekao je Gattuso pa dodao: "Sastali smo se, ali ja nisam klub, ne donosim takve odluke. Sve dok ne napusti svlačionicu želim gledati Lea od zadnjih 12 dana - profesionalca Bonuccija koji odrađuje svoju ulogu kapetana. Sve nakon toga je na njemu, on odlučuje hoće li otići iz kluba. Ja se nadam da će ostati jer nam je bitan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti Mourinha

Bonucci je jedno od nekoliko imena koja se spominju kao mete Josea Mourinha jer šef Crvenih vragova traži igrače kojima bi pojačao obranu za sezonu koja dolazi. Međutim, Gazzeta dello Sport je jutros objavila vijest o mogućem povratku Bonuccija u Torino. Prema pisanju talijanskog medija, 31-godišnjak bi mogoa biti dio transfera Gonzala Higuaina u Milan, o kojem se također sve ozbiljnije priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo