GATTUSO ODUŠEVIO IZJAVOM NAKON REMIJA S FROSINONEOM: / Upravo zbog ovakvih stvari ga navijači vole bez obzira na rezultate

Image
Foto: PIXSELL

Talijanski velikan opet je kiksao, ovaj puta protiv davljenika Frosinonea

26.12.2018.
16:42
PIXSELL
VOYO logo

Trener Milana Gennaro Gattuso imao je puno razloga za nezadovoljstvo nakon današnje utakmice u okviru Serie A. Njegov Milan je gostovao kod Frosinonea i odigrao samo 0:0 što svakako nije zadovoljilo apetite navijača i uprave, a Gattuso je nakon utakmice preuzeo odgovornost za remi.

"U prvom poluvremenu smo igrali loše. Protiv Fiorentine smo igrali bolje i kreirali smo šanse, ali ovdje smo igru prepustili Frosinoneu. Nismo igrali dobro, izgubili smo sve duele koji su bili 50-50. Kako bismo ispunili naš cilj, a to je plasman u Ligu prvaka, ne možemo više igrati tako kako smo igrali u prvom poluvremenu. Ne smijemo više ponoviti ovakvo poluvrijeme", rekao je Gattuso pa se osvrnuo na cjelokupnu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo u dobrom periodu i rezultati ne dolaze... Ne mogu prihvatiti ovakve igre. Ova momčad je moja briga, ne razmišljam o svojoj poziciji. Kapetan sam ovog broda, tako da moram preuzeti odgovornost. Za mene je važno da naučim kako izvući najbolje iz ovih igrača jer je očigledno da oni za sada nisu na tom nivou".

Spekulira se i o nasljedniku

Inače, talijanski mediji prenose da čelnici Milana nakon remija protiv Frosinonea razmišljaju o poziciji Gattusa kao trenera prve momčadi. Kao kandidat broj jedan za nasljednika spominje se Arsene Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski stručnjak trebao bi doći kao zamjena na račun dobrih odnosa njega i sportskog direktora Ivana Gazidisa koji je nedavno London zamijenio Milanom. Druga opcija za trenersku poziciju bi bio Roberto Donadoni koji je ljetos raskinuo ugovor s Bolognom i sada je slobodan. Ipak, jasno je kako bi uprava Milana radije na klupi imala legendarnog Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo