GARETH BALE BI MOGAO BITI KLJUČ NOVOG VELIKOG TRANSFERA: / Real i Tottenham dogovaraju nešto što još nije viđeno

Image
Foto: AFP Photo, Alexander NEMENOV

Sjajne igre u Rusiji osigurale su mu interes velikana poput Real Madrida

22.7.2018.
8:00
AFP Photo, Alexander NEMENOV
VOYO logo

Kieran Trippier bio je jedna od glavnih priča Svjetskog prventva u Rusiji i ponajbolji nogometaš Engleske koja je stigla čak do polufinala. Posljedično, njegova vrijednost na tržištu ozbiljno je porasla, a pojavio se i interes brojnih klubova.

Već doveli jednog beka

Real Madrid je već potrošio 31 milijun eura na ojačavanje desne strane svoje obrane Alvarom Odriozolom kojeg su doveli iz Real Sociedada, a prema pisanju The Suna, oko su bacili i na Kierana Trippiera. The Sunovi izvori tvrde da je Trippier svjestan njihovh interesa i zainteresiran za transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moneyball na razini

Spursi očekuju brojne ponude za nogometaša kojeg su 2015. godine Burnleyu platili samo 3,5 milijuna funti, a sada bi od njegovog transfera mogli zaraditi preko 50 milijuna funti. Međutim, vjerjoatno je da će Tottenham odbiti sve ponude koje dođu za 27-godišnjaka jer im je jednostavno potreban na desnom boku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je ključ

Usprkos tome, pojavile su se spekulacije nakon što je u medijima obznanjeno da su Trippierovi predstavnici ljudi iz Stellar grupacije, iste one koja je pregovarala o transferu Garetha Balea na Santiago Bernabeu 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo