Zvone Boban ga spustio na zemlju, ali onda je stigla luda ponuda

8.7.2013.
10:21
VOYO logo

"Sve što se njemu dogodilo, dogodilo se prerano. Mora se popraviti prije nego li stvari postanu lako predvidljive. Svi znaju njegovo kretanje kad ulazi u sredinu. Vjerujem da je dobar igrač, ali ništa više od toga", pecnuo je prije nekoliko dana Zvone Boban mladu zvijezdu.

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani otkrio je sada da je za trećeg strijelca Serie A stigla ponuda veća od 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što dosad nismo rekli nikome je da smo dobili jako visoku ponudu za El Shaarawyja, ali neću imenovati klub o kojem se radilo. Riječ je o jako važnom klubu", rekao je Galliani za program talijanske televizije 7 Gold.

Iako Galliani nije htio otkriti ime kluba, talijanski mediji nagađaju da se radilo o Chelseaju, Anžiju ili Arsenalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Informirao sam igračevog agenta i čim se vratio s Kupa konfederacija razgovarao sam sa Stephanom. Nismo ga željeli prodati, ali smo informirali momka i njegovu obitelj o ponudi koja je došla. Pitao sam ga što želi. Rekao je da mu je novac koji ima i više nego dovoljan, da je Milanov navijač i da ne želi otići. Poljubio sam ga u obraz i to je bilo to. Koliko je visoka ponuda bila? Veća od 30 milijuna eura."

//www.youtube.com/embed/32_w1wG3z7A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Shaarawy je u Milan stigao 2011. godine iz Genoe, a prošle je sezone sa 16 golova bio najbolji klupski strijelac i treći najbolji strijelac talijanske Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo