PSG / gafom na Twitteru otkrio novi transfer

Transfer lijevog beka Chelseaja Ashleyja Colea (31) u PSG na kraju sezone već se dulje vrijeme spominje po engleskim medijima, a u subotu navečer je dobio potvrdu i iz redova pariškog kluba.

25.11.2012.
12:40
VOYO logo

Naime, PSG je očito zabunom na svom profilu na Twitteru pustio informaciju kako će Cole na ljeto postati stanovnik Parka prinčeva.

"Engleski lijevi bek Ashley Cole će na ljeto postati novi igrač crveno-plavih", stajalo je u tvitu, koji iako je ubrzo uklonjen, nije prošao nezapaženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coleu aktualni ugovor sa Chelseajem istječe na kraju sezone, a u klubu mu nisu voljni ponuditi željeno višegodišnje produljenje.

Poput Franka Lamparda, tako će Cole na kraju sezone napustiti Stamford Bridge, a vijest je potvrdio i novi privremeni menadžer kluba Rafa Benitez svojom izjavom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će obojica uskoro napustiti klub. Nemam sve informacije, a nije ni pošteno reći mi da ću ovdje biti samo sedam mjeseci, a istodobno očekivati od mene da utječem na ono što će se događati u klubu za dvije ili tri godine. No, u ovom trenutku, mislim da je situacija takva da će Lampard i Cole otići."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo