Gabriću ugrožen život, operacija ne dolazi u obzir!

Iz sata u sat stižu sve povoljnije informacije oko stanja teško ozlijeđenog Drage Gabrića, ali ono je i dalje opasno po život.

26.5.2011.
17:19
VOYO logo

Ono što je izvjesno, a to raduje sve one koji sa zabrinutošću prate situaciju oko zdravstvenog stanja hrvatskog reprezentativca, Gabrića će liječnici pokušati postupno buditi iz kome .

"Pokušat ćemo ga postupno buditi iz kome, vidjeti može li samostalno disati. To je odluka stručnog kolegija, a sve drugo je u fazi čekanja. Može se reći da je njegovo stanje i dalje opasno po život", u ime KBC-a Split izvijestio je pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite prof. dr. sc. Jugoslav Bagatin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča oko tih liječničkih priopćenja oko Draginog stanja je vrlo jednostavna. Ono što je najbolje u svemu je da nema pogoršanja, a u takvim ozljedama je to najbitnije.

Poznato je da operacija zbog nezgodne pozicije ozljede ne dolazi u obzir, ostaje velika nada da će Gabrićev sportski organizam nadvladati sve teškoće i pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnici ga je poslijepodne, prije prvog treninga na Poljudu, posjetila i kompletna hrvatska reprezentacija, liječnici su savjetovali sve oni koji bdiju pored Draginog kreveta da pričaju s njim, da se šale, da ga bodre. A podrška stiže sa svih strana.

Liječnik Trabzonspora Hakan Ayaz koji je u ime kluba došao ponuditi bilo kakvu pomoć za Gabrića oduševljen je brigom u splitskoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarao je s liječnicima, vidio dokumentaciju i nije mu ništa drugo preostalo nego da stavi usluge kluba na raspolaganje.

Vezani članci:

arti-201105240317006 arti-201105240980006 arti-201105230939006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo