Gabrić: 'Dođite na trening da vidite jesam li spreman!'

Hajdučko srce, Drago Gabrić novi je stari član splitskih Bijelih! To je i službeno potvrđeno na izvanrednoj pressici u Poljudu.

22.9.2011.
13:53
VOYO logo

"Neću reći da je veliki dan, ali je vrlo poseban dan, Drago nam se vraća kući, vraća se u Poljud! Trebamo Dragu, odnosno Hajduk ga treba, a i on treba treba nas", istaknuo je član uprave Hajduka zadužen za struku, Milo Nižetić, prilikom potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

Gabrić je za povratak odabrao dres s brojem 77:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da je broj 7 sretan, a jedna je velika sreća igrala ulogu u mom životu. Kako gospodin Vejić nosi dres s brojem 7, odlučio sam se dodati još jednu sedmicu", kazao je Gabrić, vidno zadovoljan povratkom na Poljud gdje je proveo šesnaest godina. "Postat će punopravni član ekipe, od petka se priključuje radu s prvom momčadi. Špekulirati o njegovom natjecateljskom povratku ne bih, ali očekujemo da će to biti vrlo brzo", dodao je Nižetić.

Sam igrač bio je presretan potpisom za voljeni klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dvije godine ponovno se vraćam, Hajduk je moj drugi dom i nema ljepšeg od povratka u staro jato. Što se fizičke spremnosti tiče, najbolje da dođete na prvi trening i vidite koliko sam spreman za nogomet", istaknulo je dvadesetpetogodišnje krilo još jednom dodavši kako se sa Trabzonom, koji je jednostrano raskinuo ugovor na njegovu štetu, nije uspio dogovoriti pa je tužbu poslao na adresu FIFA-e.

Pred trening pod paskom trenera Krasimira Balakova je kazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova se ruka, disciplina i profesionalizam vide u igri Hajduka, mnogi su igrači profitirali njegovim dolaskom. Bijeli su puno bolji nego prošle sezone", zaključio je Gabrić za Dalmacija News.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109210973006 arti-201109170418006 arti-201109180026006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo