FUTSAL DINAMO POSEBNI GOST HNK: / Igrači se na kratko vratili u stari Zagreb! 'Ovi su dečki prava purgerska škola'

Image
Foto: Futsal Dinamo

Futsal Dinamo bio je posebni gost Hrvatskog narodnog kazališta

13.3.2018.
14:50
Futsal Dinamo
VOYO logo

Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama bili su u ponedjeljak navečer posebni gosti Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na predstavi “Tko pjeva zlo ne misli”. Kazališni remake jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače koji su se na kratko vratili u stari Zagreb u razdoblje između dva svjetska rata. Na početku predstave dočekala ih je i intendatica HNK Zagreb Dubravka Vrgoč koja je kazala:

FUTSAL DINAMO OBJAVIO FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA 2017.: Ovako se pokazuje transparentnost u poslovanju

"Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretirakao kulturno blago i tako nadahnjuje nove generacije gledatelja. Naša je predstava smještena na Gornji grad gdje obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, a obzirom da su ovi dečki prava purgerska škola, drago mi je da su nas posjetili i pogledali ovu hit predstavu zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta", izjavila je Dubravka Vrgoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBB ORGANIZIRAJU PROSVJEDNI MARŠ: ‘Svi rokovi su davno istekli, svi krediti su potrošeni. Mora se zaustaviti upropaštavanje ugleda kluba’

Predsjednik kluba Matija Đulvat zahvalio je intendantici na pozivu i izrazio nadu kako je ovo početak dugoročne suradnje HNK Zagreb i Futsal Dinama te spajanja zagrebačke kulture i sporta:

"Mislim da je ovo za sve nas između prvenstvenih utakmica najbolji način za odmor, ali i prilika da se svi upoznamo obzirom da imamo iste vizije urbanog Zagreba. Dobro smo se nasmijali i preporučam svim našim članovima i navijačima da ulove vrijeme i dođu pogledati ovu predstavu. Na kraju je iskoristio priliku da intendanticu HNK, ali i cijelu glumačku postavu predstave Tko pjeva zlo ne misli pozove na jednu od predstojećih utakmica Futsal Dinama što je odmah prihvaćeno", rekao je Matija Đulvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo