FURIJI SE TRESU GAĆE: / 'Puno sam razgovarao s njima, Španjolcima nije svejedno, boje nas se'

Image
Foto: AFP, Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu na početku priprema za Euro u Francuskoj.

20.5.2016.
12:36
AFP, Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Najmlađi sam, pa je i red da da dođem prvi! Evo, došao sam pola sata ranije, drago mi da sam prvi. Jedva čekam prvi trening, jako sam ambiciozan i vjerujem da ću izboriti mjesto u Francuskoj. Već poznajem sve igrače, tako da neće biti problema s tim", kazao je Ćorić, piše Goal.com i u šali dodao kako će Hrvatska barem do finala.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VATRENI PONOVNO NA OKUPU: Ovako je izgledalo okupljanje reprezentativaca u Zagrebu

Image

VATRENI PONOVNO NA OKUPU: Ovako je izgledalo okupljanje reprezentativaca u Zagrebu

Na Čačićevom proširenom popisu našlo se čak šestorica dinamovaca. Jedan od njih je i koji je bio nezamjenjiv igrač ove sezone u sustavu igre Zorana Mamića. On je na okupljanje došao isto među prvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvatska je jaka na svim pozicijama'

"Red da smo mi najmlađi prvi, jako sam sretan što sam na popisu, što sam zaslužio igrama. Ja ću dati sve od sebe da uđem među 23. Mlad sam, pa nema ni prevelikog razočaranja ako ne budem na listi 23. Imamo strašno dobru momčad, možemo sigurno daleko."

Duje Čop konkurirati će za mjesto u napadu Vatrenih. Teško da će u prvu momčad, ali to njemu ne predstavlja nikakav problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam što sam u tom društvu, same elite hrvatskog nogometa. Jako sam zadovoljan sezonom u Španjolskoj, dobro sam se prilagodio, a iduće sezone ću biti još bolji. Puno sam razgovarao sa Španjolcima, nije im svejedno, imam osjećaj da nas se malo boje! Konkurencija? Hrvatska je jaka na svim pozicijama, ali svaka čast Mandžukiću, Kaliniću, Kramariću..., no ja ne bih bio ovdje da ne vjerujem u sebe i jedva čekam treninge gdje ću se pokušati nametnuti izborniku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo